Start din ferie uden stress – VALiZO tilføjer flere flyselskaber til listen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

VALiZO har endelig fået godt fat i det danske marked, og med den seneste nyhed om tilføjelsen af flere flyselskaber, kan de nu betjene +50% af alle passagerer der rejser fra Københavns Lufthavn.

Måske siger navnet VALiZO dig ikke særlig meget, men de kan faktisk være med til at gøre din ferie meget mere komfortabel og stressfri.

Kort fortalt, så tilbyder VALiZO at komme forbi hjemme hos dig og hente din bagage inden afrejse. Ved afhentning af bagagen på din hjemmeadresse, udleveres boardingkort til dig. Det betyder, at du faktisk kan få direkte til sikkerhedskontrollen når du ankommer til lufthavnen, mens VALiZO indlevere din bagage til flyselskabet. Hermed slipper du for at slæbe bagagen, du slipper for at stå i kø og for at checke ind i lufthavnen.

Tilføjelse af nye flyselskaber

VALiZO samarbejder i forvejen med Air Greenland, Atlantic Airways, Thomas Cook airlines og DAT – og med nyheden om tilføjelsen af SAS, Lufthansa, Austrian Airlines og Swiss Airlines har VALiZO nu endnu større mulighed for at hjælpe netop dig afsted på ferie.
Står du f.eks. og skal på skiferie om få uger, har du altså nu mulighed for at få VALiZO til at transportere din tunge bagage til lufthavnen hvis du flyver med en af de overnævnte selskaber. Derudover slipper man også for lange køer ved check-in af f.eks. skiudstyr i odd-size bagage.

Udover de nævne flyselskaber, så har charterturisterne hos Spies og Apollo også mulighed for at benytte sig af VALiZO’s bagageservice. Med tilføjelsen af SAS og de andre Star Alliance flyselskaber, betyder det at endnu flere passagere kan benytte sig af VALiZO.

Dog er det vigtigt at oplyse, at VALiZO ikke kan checke dig ind, hvis du flyver direkte fra København til USA, men skal du mellemlande inden din afgang mod USA, kan VALiZO benyttes. Det samme gælder for afgange med “code share” hvor afgangen flyves af et andet flyselskab. Flyver du med et andet selskab end de nævnte, kan VALiZO stadig klare at hente din bagage og levere den til dig i terminalen. Her skal du dog selv udføre check-in.

Sikkerheden ved brug af VALiZO

Sikkerhed er meget vigtig, når det handler om håndtering af bagage. Det betyder også, at VALiZO er sikkerhedsgodkendt af SAS og Københavns lufthavn, det er nemlig VALiZOs ansvar, at bagagen transporteres og håndteres i henhold til sikkerhedsreglerne. Derudover er de ansatte hos VALiZO godkendt af både politiet og PET.

 

Priser

https://www.valizo.eu/priser/
Billede copyright: https://www.valizo.eu/priser/

Priserne på billedet er for en hel familie/for en booking på op til 6 personer samt 6 stk. almindelig bagage.
Stor bagage som f.eks. cykler, golfudstyr eller skiudstyr kan tilkøbes.

VALiZO kan også tilbyde at tage din bagage fra lufthavnen og hjem til dig, når du lander i København igen. Prisen er den samme, men man får 100 kr i rabat, hvis både opsamling og returservice er valgt.

Se mere her og book din afhentning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *