Stor devaluering: SAS har hævet priserne for bonusrejser uden varsel!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Opdateret: SAS siger det var en teknisk fejl! Så ingen prisstigning endnu.


Det er ikke just den julegave man som EuroBonus medlem har lyst til at få, men det er hvad der lige nu sker omkring priserne for bonusbilletter.

Det er lige nu kun prisen for bonusbilletter med Star Alliance partnere som stiger. Disse har været rimelige længe, så det er ikke overraskende at de stiger. Det som gør os en smule urolig er, at vi hører at det er ganske markante stigninger som er på vej.

Vi har hørt at en rejse til USA i Business Class stiger fra 130.000 EuroBonus point og til 190.000 EuroBonus point for en såkaldt Star Alliance Partner Award. Altså stigninger på godt 46% i forhold til tidligere.

Eksempel på bonustur til New York:

Lige nu mødes du af denne fejlside, når du vil søge efter pristabellen på Star Alliance bonusbilletter.

Vi syntes generelt det er meget dårlig service og ringe loyalitet at lave sådanne devalueringer uden at sende et varsel til sine kunde og medlemmer. Men det er hvad der igen er sket i dette tilfælde fra SAS. Det er mere reglen end undtagelsen desværre, set ud fra flere eksempler de seneste 4-5 år.

Vi har spurgt SAS for en kommentar, men har endnu ikke hørt noget. Så snart SAS kommer ud med noget, så vender vi tilbage med en opdatering.

Opdateres…Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *