Swiss comeback på København – Genéve

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

København til Genéve. Ja det er en rute, som SAS i mange år har betjent, i konkurrence med blandt andet easyJet Switzerland. Nu gør Swiss atter comeback på ruten

Ja København til Genéve. Det er en rute som SAS i mange år har fløjet på, i konkurrence med easyJet Switzerland. Begge selskaber flyver op til 2 daglige rotationer på ruten. Nu gør endnu en operatør entré, eller skulle man rettere sige “comeback”. Swiss International Air Lines, har af flere omgange selv fløjet mellem København og Genéve.

Faktisk startede ruten allerede ved indgangen til vinterprogrammet 2021/2022, så skirejsende havde mulighed for at rejse med det schweiziske selskab til den berømte storby ved foden af alperne. Ruten genåbnede som en vinterrute og lukkede igen for sommerprogrammet 2022, men i sommerprogrammet 2023, ser programmet anderledes ud og ruten får comeback med hele 6 ugentlige afgange.

Frekvenser

Ruten vil blive betjent fra den 28 Marts 2023, og vil blive fløjet på daglig basis som en middagsrotation.

Fra Genéve vil der være afgang klokken 9.40, med ankomst i København klokken 12.00, på 6 af ugens dage hvorimod Søndag vil have afgang klokken 06.35, med ankomst i København klokken 8.55.

Returflyvningen til Genéve har fra København tider så der 6 af ugens dage er afgang klokken 12.45, med ankomst tilbage i Genéve klokken 15.00.

Swiss vil flyve på ruten fra slutningen af Marts 2023, og benytte sig af en Airbus A220-300

Gør også comeback til Billund

De gode nyheder fra det schweiziske selskab stopper dog ikke alene ved tilbagekomsten af Genéve – København ruten. Ruten mellem Billund og Zürich, kommer også tilbage og vil i sommerprogrammet 2023, blive fløjet med 2 ugentlige afgange ligesom i det nu forgangne sommertrafikprogram.

Første afgang vil være den 30 Juni 2023, og blive fløjet af en Airbus A220 fra Swiss. MEN. Ruten vil den resterende sommer blive fløjet af en Embraer 190 E2 fra Helvetic Airways, som er underleverandør til Swiss.

Udover et comeback til Billund, og en genåbning af København og Genéve. Så åbner Swiss også ruter mellem Genéve, og Oslo. Hamborg og udvider genåbner mellem Genéve og Stockholm. Derudover åbner selskabet en ny rute mellem britiske Bristol og Zürich.

(Forsidefoto: Swiss takeoff fra Billund: Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *