Tag på Påskeshopping med EuroBonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I anledningen af Påsken er der lige nu er ekstra mange gode kampagner at finde på SAS Online Shopping.

Foråret er på trapperne og det samme er corona-vacciner til den brede befolkning. Dette betyder øget mulighed for igen at rejse til varmere himmelstrøg inden for overskuelig fremtid. Netop nu har SAS Online Shopping ekstra mange attraktive kampagner som gør det muligt for dig og din familie at optjene værdifulde point til rejsen.

I denne uge kan du optjene dobbelt point H&M, SONOS, HelloFresh, Den Sidste Flaske, Nextory, Care of Carl og mange mange flere. Se de aktuelle kampagner her.

Nogle eksempler på de mange kampagner der er online lige nu op til Påske. Der er flere på shopping siden.

Via platformen kan du shoppe løs i mere end 300 butikker og optjene op til 100 point per 100 kroner Du finder også et bredt udvalg af måltidskasser, mobilselskaber og streamingtjenester hvor du optjener et fast og attraktivt antal point.

For at optjene point skal du blot logge ind med dit EuroBonus-login, finde dine favorit-butikker og handle. Så modtager du automatisk en mail når købet er registreret og igen når pointene er udbetalt til din konto.

Det er ikke et krav at have et SAS Mastercard/AMEX, men hvis du bruger dette til at betale med vil du blot optjene yderligere point.

Kom nemt videre med SAS Online Shopping via et af nedenstående links:

GÅ TIL FORSIDEN
AKTUELLE KAMPAGNER
VIS ALLE BUTIKKER 

EFTERREGISTRER MANGLENDE POINT

Go’ PåskeshoppingHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *