Test: Cabinn Metro Ørestad

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Cabinn Metro, er et hotel der ligger 5 minutters gang fra Ørestad station, og yderligere 5 minutter i tog, fra lufthavnen. I denne artikel tester vi et doubleroom.

Cabinn-kæden er kendt for at have billige hoteller i hele Danmark. Derfor faldt valget naturligt på et Cabinn-hotel, tæt på lufthavnen, da jeg skulle flyve en tidlig morgen fra Københavns Lufthavn. Jeg var alene afsted, og havde derfor ikke brug for noget stort, eller fancy. Det skal det så også siges, at det ikke var, og værelset kan bedst af alt, sammenlignes med en lille skibskahyt.

Der var godt nok 2 senge i værelset, men jeg tvivler på, at man kunne have været 2 i værelset, uden at få det klaustrofobisk. Der var meget lidt gulvareal, et stort skrivebord, 2 enkeltsenge over hinanden, som en slags køjeseng, og et meget trængt badeværelse.

IMG_4378

 

Stikkontakter var der rigeligt af, og det er noget jeg virkelig værdsætter, når jeg skal oplade hele arsenalet af teknologi, hen over natten. Derudover var der rigeligt med håndklæder, og sæbe, hvilket var praktisk, da jeg skulle flyve uden indtjekket bagage, dagen efter.

Værelset var rent, men slidt. Det gjorde totaloplevelsen ret billig (hvilket værelset jo egentlig også havde været) men alligevel ærgerligt. Det samme kom til udtryk på gangene, hvor der oven i købet, var malet i en virkelig skrigende rosa farve.

En detalje som vi ikke kan komme uden om, når vi snakker om værelsets stand, er at der lugtede af røg, på trods af at det blev udgivet for at være “ikke-ryger værelse” Denne detalje gjorde mig rimeligt irriteret, da jeg egentlig ikke mener at de har leveret det lovede produkt, og trækker i denne anmeldelse voldsomt ned.

noget der var rigeligt af, var til gengæld opbevaringsplads. Der var både hylder, og knagerækker, og der var mere end nok til min lille kufferts indhold.

Badeværelset var som sagt småt, det var faktisk så småt, at selve badeværelset udgjorde det som brusekabine, og så kunne man lige trække et forhæng hen foran vask, og toilet – altså ikke noget med at være to derinde, på én gang. Det var forresten her, at røglugten var stærkest.

IMG_4379

Hvis man skulle blive sulten, til noget fast-food, havde hotellet en udemærket aftale med Justeat, om 20% rabat, og levering på værelset.

IMG_4376

Servicen på hotellet, var af høj standard. Dog var der meget få af medarbejderne der talte Dansk, langt de fleste talte Svensk, hvilket ind imellem resulterede i nogle lidt sjove misforståelser.

Alt i alt, er hotellet her godt til overnatning, op til en flyrejse, men jeg vil kun anbefale at tage det mindste rum, hvis man er alene. Hvis man er flere, findes der større værelser, som er mere velegnede til formålet.

Desuden har hotellet en suveræn placering, i forhold til offentlig transport, da det ligger kun 5 minutter fra både Metro, Tog, og Bus.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

25/03/2015

Pros

- God service
- God placering
- Billigt

Cons

- Meget små værelser
- Ikke dansktalende personale
- Røglugt

Komfort

Faciliteter

Service

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Super godt værelse, for den der rejser alene, og som skal flyve næste morgen, eller kommer ind med et sent fly. Dog har hotellet et par skavanker, i form af at det er slidt, og lugter af røg, som trækker ned i oplevelsen.

2.9

Kommentarer

 1. Frank Kjeldsen siger

  En meget anderledes oplevelse af Metro hotel.

  Jeg selv er absolut betaget af denne shippingform i Danmark, og kan varmt anbefale Cabinn Metro.

  Min minus-kritik er, at der kan være særdeles varm luftstyrings aircondition, faktisk helt til målt 24,8 grader om natten i November, hvilke er fire grader over god natte og hvile temparatur.

  Jeg kender ikke grunden, men ellers er der til prisen absolut de nødvendigheder der påkræves, samt lidt luxsus indeholdt en god holdning til tingene ala shipping, som jeg selv værdsætter højt. Ordvalg som artiklens slidt, genkender jeg ikke i mine flere bookinger, ved såvel Metro som Frederiksberg Cabinn.

  Iøvrigt kan man selv spæde til, og for små beløb ekstra booking, ekspandere sit værelses plads eller ønske om gulvsenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *