Test: Hilton Chicago

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Chicago er uden tvivl et ikonisk hotel. Det er et af Chicagos fineste og bedst placeret hoteller, og har også været vært for en række berømte kendisser og været en del af forskellige globale begivenheder, siden hotellet blev opført i starten af det 20. århundrede.

Hilton-Chicago

Placeret i hjertet af downtown Chicargo “Loop”, og med en udsigt over Millennium Park, er dette en strålende placering af hotellet da det også ligger tæt på seværdigheder og shoppingmuligheder

Opgraderet?

På grund af min Hilton Diamond status, blev jeg opgraderet til en junior suite.

Værelset

Jeg har ingen indvendinger til hoteller som toner deres prægtighed ud, især når det er hoteller som Hilton Chicago. Problemet med mit værelse var dog at prægtigheden var forsvundet fuldstændig – der var intet tilbage.

 

IMG_4221-300x225

Ikke overraskende på grund af min opgradering til en junior suite, var værelset rummeligt. Udover det, og en komfortabel seng, er der ikke meget positivt jeg kan sige om dette værelse.

IMG_4225-300x225

I bedste fald kan man sige at mit værelse mindede om et moderat ældre hjem, som i værste fald var ved at falde sammen. Jeg er ikke i stand til at sige præcis hvor lang tid det er siden at værelset er blevet istandsat, men jeg tror ikke at “årtier” ville være en overdrivelse.

Den lidt mørke stue bestod af et par aldrende sofaer ved siden af et TV som var placeret på en kommode.

IMG_4218-300x225

IMG_4220-300x225

Frustrerende var det, at wifi’en i loungen også var meget ujævn – Jeg blev nødt til bevæge mig ind i soveværelset for at få en forbindelse, som var meget frustrerende, da jeg var nødt til at arbejde fra mit værelse.

Der var en håndvask i stuen sammen med en kaffemaskine. En fint lille gestus i teorien, men skabet under vasken var dårligt bygget og var ved at falde sammen og gjorde at kvaliteten af værelset endnu engang faldt, i stedet for at give det en positiv indflydelse.

IMG_4222-300x225

Faciliteter

Træningscentret var fantastisk – rummeligt, godt udstyret og lyst. Der var endda en løbebane rundt om centret. Et præg af afledning givet længden på banen, men jeg brugte den sammen med andre.

 

IMG_4235-1-300x225

Desværre var poolen lukket på grund af renovering. Dette var lidt skuffende. Det var dog muligt at bruge naboens pool (the Essex Inn), men Chicago i februar involverer så meget tid indenfor som det er muligt, så jeg brugte det kun en gang.

Her er poolen når den er åben

hilton-chicago-300x132

Et område der er værd at nævne, og hvor Hilton Chicago virkelig overgår sig selv er fællesområderne. Det er et stort og gammelt hotel, på en enorm skala, og de åbne områder spiller rigtig godt sammen.

Der er store lobby-områder ved elevatorene.

IMG_4270-300x225

Overdådige gange

IMG_4271-300x225  IMG_4272-300x225

Og nogle virkelige imponerende åbne områder og konferenceområder

IMG_4273-225x300

Restauranten/morgenmad

Morgenmaden indeholdt en noget uhøflig opvågning, i forhold til hvordan Hilton i USA behandler deres elite medlemmer. I europa og asien kan du være sikker på at dit Gold/Diamond “gratis morgenmad” vil være en åben invitation til det store morgenmad (I hvert flad på Hilton Metropole London for eksempel, hvor de kan reservere et dedikeret område for elitemedlemmer)

På Hilton Chicago var det desværre simpelt at få adgang til det meget lille sortiment der blev tilbudt i den ikke så imponerende executive lounge (Se længere nede)

Lounge

Jeg har oplevet nogle lunkne executive lounges i min tid, men få har undervældet mig som lounges ved Hilton Chicago. For det første er den lillebitte (Det er måske ikke en fair kritik, givet at lobbyområdet udenfor var kæmpe stort, men dette er teknisk set ikke en del af loungen) og selvom der næsten var tomt da jeg var der, var der stadig et begrænset antal sæder.

 

IMG_4266-300x225

Morgenmaden var acceptabel men ikke særlig varieret, og jeg forestiller mig at udvalget af den almindelige morgenmadbuffet (som jeg ikke havde adgang til) var betydelig større.

IMG_4268-300x225

IMG_4267-225x300  IMG_4269-225x300

IMG_4264-300x225

IMG_4265-300x225

Da jeg  var der om aftenen for kanapéer, gik jeg hurtigt efter at være blevet konfronteret med nogle nødder, nogle få snacks og – det største slag – alkohol som man var nødt til at betale for. Helt ærligt Amerika, du kan gøre bedre end det her.

Kvaliteten af servicen

Her har jeg ingen klager. Tjek ind og ud var venligt og hurtigt, pakken jeg fik leveret til hotellet var hurtigt givet videre og de ansatte var generelt indbydende.

Værelses detaljer

Betalt rate: $89 per nat ved et Hilton tilbud

Værelsesnummer: 2263

Værelses type: Executive Junior Suite

 

Original artikel fra Insideflyer.co.uk skrevet af John RobertsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Service

Placering

Værelser

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Alt i alt var Hilton Chicago for mig et klar indikation af Hiltons stingende overgang væk fra det "high end" marked, bygget på den undladelse at de ikke har ajourført meget af deres inventar.

Dette var endda den mest objektive standard (og tro mig, jeg er Hilton fan), af dårlig kvalitets værelse med meget begrænset "exclusive" eller "luxury".

De positive pointer for Hilton Chicago var den fantastiske placering og den helt fantasiske bygning, både indvendig og udvendig er dette hotel spektakulært. Med en grundig overhailing af værelserne og lidt opmærksomhed til executive lounge, hat dette hotel potentialet til et verdensklasse hotel. Lige nu undervælder det.

3.8

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *