Test: SAS Go fra København til New York i ny kabine

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Søndag eftermiddag skulle jeg til New York på studietur. Vi skulle flyve med SAS’ nye kabine på den billigste klasse som hedder SAS Go. Flyet var en Airbus A330 som har fået en nye kabine i løbet af foråret.

Check-in og aflevering af bagage forgik uden problemer og jeg var hurtigt igennem sikkerhedskontrollen. Jeg fandt noget at spise, og satte mig derefter ud til gaten for at vente på boarding. De opdelte os i Business, Plus og Go. Business fik lov til at boarde først, derefter Plus, hvorefter de inddelte Go i rækker, således vi boardede fra bagerste række op til forreste. Da jeg havde række 33, som er oppe forrest, havde jeg en del ventetid inden jeg kom ombord.

IMG_3629
Airbussen der fløj turen

Sædeopstillingen er 2-4-2, og jeg havde sæde 33C, så jeg havde midtergangen til højre. Som SAS Go passager får man uddelt en flaske vand, et tæppe, pude og et sæt hovedtelefoner. I sædet foran var der en 9″ underholdningsskærm med bla. film, serier, musik og spil. Internet kostede 119 kroner for hele flyveturen.

This slideshow requires JavaScript.

Cirka to timer efter start fra København fik vi serveret vores første måltid. Menuen bestod af kylling med ris, en salat og en lille kage samt en gratis ikke-alkoholisk drik.

Cirka to timer inden landing får man endnu et måltid, dog nærmere en snack, bestående af en sandwich med en juice til.

This slideshow requires JavaScript.

Tiden imellem de to måltid blev brugt på at se film, nogle af dem kører stadig i biografen. Alle film var enten på engelsk, tysk eller kinesisk. Det var ikke muligt at få undertekster på nogle af dem.

Serveringen ombord var som det skal være til monkeyclass, hurtig og effektiv, selvom de i starten meddelte af serveringen ville tage mere tid end normalt da de var en kabineansat mindre end normalt. Men altså ikke noget jeg mærkede synderligt til.

 

Hvis man havde tænkt sig at arbejde på turen med en bærbar var der plads, men heller ikke mere end det.

Alt i alt var det en udemærket tur, med afgang og ankomst til tiden. Jeg vil dog foreslå, at man bestiller SAS Plus på de lange ture, hvis man er højere end 195 cm, eller forsøger at booke række 30 eller 41, da man på de pladser ikke har nogle sæder foran sig, da det var umuligt at strække benene på hele turen mens man sad ned.

Udforsk den nye kabine her

Hovedbilledet er fra sasgroupnet.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

20/09/2015

Pros

- Ny kabine
- Godt underholdningssystem
- God mad incl. drikkelse

Cons

- Ikke særlig meget benplads
- Film kun på fremmedsprog uden undertekster
- En af de sidste til at boarde flyveren, da jeg sad på de forreste rækker i SAS Go

Service

Mad og drikke

Sæde

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

SAS tilbyder et godt produkt hvis man bare skal over Atlanten. Der er hverken for meget eller for lidt på turen, og man føler sig hverken påtrængt af andre passagere eller overset af kabinepersonalet, selvom der er mange ombord.

3.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *