Rejse deal: Thai Airways Super Deal 2017

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I løbet af i fredags opdaterede Thai Airways deres hjemmeside og bookingsystemer med en ny kampagne åben for salg til og med fredag d. 17. marts.

Skarpe priser til Asien, Australien og New Zealand

Kampagnepriserne gælder for rejse i perioden 18. april til 20. juni og igen fra 10. august til 31. oktober 2017 og det er muligt at få fingrene i nogle rigtig fornuftige priser til både Asien, Australien og New Zealand.

Eksempelvis koster en returbillet for en voksen til Bangkok fra DKK 3.099 inklusiv alle skatter og afgifter. Bali starter ved DKK 3.510 og Melbourne ved DKK 5.799.

Eksempler på nogle af de attraktive priser.

De billigste billetter bookes i L-klasse og giver ingen miles hos Thai Airways bonusprogram, Royal Orchid Plus. Bookes kampagnebilletterne i klasserne V eller W opnås 25% miles.

Ønsker man at gøre stop i Bangkok på sin vej til eller fra for eksempel Australien er det gratis.

Insideflyer har tjekket tilgængligheden på udvalgte datoer i foråret og sensommeren, og der er fortsat pladser at få til de helt billige priser.

God komfort og alt inkluderet

Thai Airways er kendt for et generelt højt service niveau og mellem København og Bangkok flyves med et nyere Boeing 777-300ER fly, som er konfigureret 3-3-3 på tværs af økonomi kabinen. Sæde afstanden er hæderlig, så alt i alt er det en rigtig fin oplevelse at flyve med Thai på de bagerste rækker.

Flyver man videre til eksempelvis Bali, benytter selskabet ofte sine helt nye Boeing 787 Dreamliner fly mellem Bangkok og Bali.

I disse tider hvor stadig flere flyselskaber indføre gebyrer for sædevalg med mere, er det vigtigt at minde om, at en billet med Thai Airways fortsat inkluderer transport af håndbagage samt kuffert på 30kg, alle måltider og drikkevarer ombord og gratis sædevalg. Herudover har alle sæder på selskabets langedistance fly, egne skærme med et fint udvalg af film, serier og spil.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *