Thailand fjerner nu krav om mundbind og brugen af Thailand Pass

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Gode nyheder fra Thailand i dag. Fra den 1. juli slutter brugen af Thailand Pass og et krav om rejseforsikring på minimum 10.000 US dollars. Derudover fjernes også kravet om brug af mundbind.

Det bliver en meget bedre oplevelse at besøge Thailand når der ikke længere er krav om brug af mundbind. Det bliver derudover også nemmere at besøge Thailand når Thailand Pass stopper.

Der gælder fra den 1. juli følgende:

  • Turister skal kun bruge bevis for vaccination eller en negativ PCR test (eller godkendt kviktest) taget inden 72 timer før afrejse til Thailand.
  • Hvis du ikke er vaccineret skal kunne fremvise negativ PCR test (eller godkendt kviktest) taget inden 72 timer før afgang. Der vil blive taget stikprøvekontrol ved ankomst til Thailand og der skal der så tages en “pre-arrival” kviktest som skal være negativ.

Ingen krav om mundbind

En klar forbedring for komforten er at du fra den 1. juli 2022 heller ikke skal bruge mundbind, når du går udenfor. Dette vil for mange være nok den bedste nyhed. Det vil så også kunne betyde at flyselskaberne vil droppe kravet om brug af mundbind på flyturen – dette skal vi afvente og se hvordan for eksempel Thai Airways håndtere dette.

Det anbefales fortsat at bruge mundbind når man er mange tæt sammen. Det kunne være indendørs eller på et natmarked.

Alkohol kan nu købes som før COVID-19

Det bliver også muligt på restauranter at kunne købe alkohol igen på samme vis som før COVID-19.

Natklubber og barer vil kunne holde åben for servering frem til klokken 02:00 igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *