The Hangar – Lufthavnens kommende kæmpekongrescenter har nu fået sin direktør

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sara Lindgren “vender hjem” til Nordic Choice Hotels og starter som Director of Congress, Meetings & Events hos Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Sara vender tilbage til Nordic Choice-koncernen efter syv år hos BC Hospitality Group, hvor hun senest havde stillingen Teamleader, Conference Planning & Congress Coordinators. Før det var Sara ansat i 11 år hos Nordic Choice.

I sin nye stilling bliver Sara blandt andet ansvarlig for Clarion Hotel Copenhagen Airports nye kongrescenter “The Hangar,” som åbner i august 2020. Her kan hun trække på sine mere end 20-års erfaring i branchen, når hun skal sikre, at events for op mod 2150 gæster forløber gnidningsfrit og over forventning.

Jeg har glædet mig meget til at komme tilbage til Nordic Choice Hotels og den helt unikke kultur, man finder her. Det har været spændende at prøve noget andet, men jeg har altid vidst, at jeg ville vende tilbage, når den rigtige mulighed bød sig. Jeg føler, jeg har landet drømmejobbet, og nu glæder jeg mig bare til, at vi åbner Hangaren.
Allerede nu er de første reservationer i bogen og vi er gået i gang med planlægningen, så de kan få den bedst mulige oplevelse – og lidt til. Det kræver et stort overblik at sikre, at logistikken spiller, når man afvikler events på den størrelse, som vi kommer til i Hangaren, men jeg har et stærkt team i ryggen.

Sara Lindgren, Director of Congress, Meetings & Events hos Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Sara har også travlt med at lære hotellets eksisterende mødefaciliteter at kende. For med 15 mødelokaler samt et ballroom på hotellet og 14 mødelokaler i lufthavnen, så er der nok at se til.

Sara er uddannet i ledelse og entreprenørskab på KY Storebro og har desuden en uddannelse i projektledelse fra Niels Brock.

Om Clarion Hotel

Clarion har 35 hoteller med flere end 4.000 ansatte i Danmark, Norge, Sverige og Finland og omsatte i 2018 for mere end tre milliarder DKK. Clarion er en del af Nordic Choice Hotels, der også omfatter kæderne Comfort og Quality samt en række selvstændige hoteller som Skt. Petri og Villa Copenhagen.

Nordeuropas største kongrescenter

The Hangar bliver Nordeuropas største kongrescenter, hvor du kan gå tørskoet direkte fra flyet til dit event. Med betagende 2500 kvadratmeter, er der plads til 2150 personer, 5 Cessna-fly eller 25 biler. Med andre ord, så er der et hav af muligheder for at holde events, koncerter, møder og kongresser. Deltagerne kan let indlogeres på både Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Copenhagen Airport, som tilsammen har ca. 1000 værelser til rådighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *