Tjen point på samarbejde mellem Marriott Bonvoy og Emirates Skyward

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et nyt samarbejde mellem loyalitetsprogrammerne Marriott Bonvoy og Emirates Skyward giver fordele på tværs af programmerne. Samarbejdet markedsføres nu til en udvalgt målgruppe, som kan få 1.500 point hos Marriott Bonvoy.

Marriott Bonvoy har sendt en interessant e-mail til vores britiske kollega Craig Sowerby Han vil få 1.500 bonus point på kontoen, hvis han linker den til kontoen i loyalitetsprogrammet hos Emirates Skywards. Denne kampagne er helt sikkert målrettet. Og jeg har ikke fået dette tilbud. Men måske kan andre også få denne fordel?

Craig Sowerby har indtil 19. oktober til at få en konto i loyalitetsprogrammet Emirates Skywards og linke den til kontoen i Marriott Bonvoy. Det vil udløse en bonus på 1500 Marriott point. Disse point kommer automatisk. Der er hverken krav om overnatninger eller gennemførte flyrejser.

Hvad er “Your World Rewards”?

Samarbejdet markedsføres under titlen “Your World Rewards”. Denne type samarbejde er ved at blive mere populært i loyalitetsbranchen. Men samarbejdet mellem flyselskaber og hotelkæder er en ny trend, som vi begynder at se flere ekstempler på. I dette samarbejde kan:

  • Statusmedlemmer i flyselskabets loyalitets program optjene point/miles på hotelophold samt opnå nogle statusfordele i hotellets program
  • Statusmedlemmer i hotelkædens program optjene hotelpoint på flyvninger (ud over den almindelige optjening af point/miles)

Det er ret interessant, at medlemmer med status i et af programmerne også får statusfordele i det andet program i samarbejdet. Det skal dog understreges, at selskaberne ikke tilbyder et fuldt statusmatch. Eksempelvis får medlemmer med platinium status hos Skywards ikke platinium status hos Marriott Bonvoy.

Fordelene for medlemmer af Emirates Skywards

Hvis du har sølv, guld eller platinum status hos Skywards kan du optjene miles på dine ophold på Marriott-hoteller. Du vil i givet fald få en mile for hver amerikansk dollar, du har brugt på dit Marriott ophold.

Du vil også få disse fordele:

  • Mulighed for sen udtjekning (kl. 16)
  • Gratis internet med høj hastighed
  • Statusfordele ved indtjekning.

Fordelene for Marriott Bonvoy medlemmer med status

Medlemmer af Marriott Bonvoy med status (platinum, titanium eller ambassador) kan få en række statusfordele i lufthavnen. Eksempelvis muligheden for at bruge business / prioritets check-in og få prioritet ved boarding. Men disse medlemmer får ikke adgang til loungen.

De samme medlemmer af Marriott Bonvoy vil også optjene 3 points for hver US dollar brugt på udvalgte flybilletter hos Emirates. Disse point kommer oven i de point man optjener i Emirates loyalitetsprogram.

Hvad får man ud af samarbejdet

Umiddelbart mener Craig Sowerby, at han ikke vil få noget ud af dette samarbejde (ud over de 1.500 Marriott Bonvoy point, han får ved at tilmelde sig), Men det skyldes, at han har valgt altid at optjene point for sine flyvninger med Emirates hos Alaska Airlines loyalitets program Mileage Plan.

Skal du ændre adfærd?

Men måske vil dette samarbejde få nogle rejsende til at undersøge, om det kan betale sig at flytte pointoptjeningen til Emirates (og få status dér). Måske vil samarbejdet også få medlemmer af begge programmer til at regne lidt på, om de fremover skal bo mere på hoteller knyttet til Marriott Bonvoy? Måske skal man også fravælge andre selskaber og flyve mere med Emirates?

Det bliver også interessant at se, om andre flyselskaber og hotelprogrammer laver et tilsvarende samarbejde.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *