Torsdag: Kom billigere til USA i dag med SAS Now or Never

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag er Boston på programmet og torsdagens SAS Now or Never er startet. Læs med her hvorfor du bør overveje en tur til Boston.

Boston er typisk ikke den by man først tænker på, når man snakker om at tage på storbyferie til USA. Men Boston er bestemt et besøg værd og især på en sensommertur vil du ikke blive skuffet.

Byen ligger ved vandet og naturen generelt betyder meget. Men også byens historie har noget at fortælle.  Boston er New Englands områdets “hovedstad” og det er her, hvor du bedst fornemmer de europæiskes rødder. Boston bliver også kaldt universitetsbyen med legendariske universiteter som f.eks. Harvard og MIT

Prisen og rejserperioden

Prisen til Boston fra København er 2.598,- kroner for en returbillet i SAS Go Light kabinen

Rejseperioden i denne uge er godt nok lidt kort. Den gælder fra den 9. april og frem til den 15. juni 2018.

Bestil nu – du har 24 timers fortrydelsesret

Når du booker på sas.dk, har du 24 timers fortrydelsesret – så book bare dine flybilletter med det samme. Bemærk, at hvis du booker mindre end 24 timer før afgang, skal din booking være annulleret 12 timer før afgang.

Søg og bestil dine billetter

Kig her for at søge billetter og lave din bestilling ved SAS. Du kan også søge på Momondo her hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på SAS hjemmesiden.

Billetterne er i deres SAS Go light klasse og følgende er inkluderet i prisen:

  • Online Check
  • 8 kg håndbagage
  • Aviser i SAS App’en
  • EuroBonus point
  • Kaffe og te (enkelte korte ruter er der ikke servering)
  • 24 timers fortrydelsesret uden omkostninger

Hvad kan jeg opleve i Boston?

Boston byder på mange muligheder. Da det er en by ved kysten er det naturligt at vandet spiller en stor rolle. Men ellers er naturen omkring Boston også en mulighed.

Derudover er det også hjemsted for ting som  Freedom Trail, Harvard University det ikoniske Fenway Park. Se mere i denne PR video for Boston:

Læs mere om Boston

Læs mere i denne artikel, hvor Annette Seier Johansen fra den danske rejseblog OnTrip.dk blandt andet kommer med flere gode råd om hvad du kan se i Boston.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *