Tre dage med dobbeltpoint på SAS Mastercard Premium

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I denne weekend får man ekstra meget ud af at shoppe. Fra 2. til 4. marts 2018 får man tre dage med dobbeltpoint på alle køb med SAS EuroBonus Mastercard Premium. Det betyder, at man får helt op til 50 Ekstrapoint pr. 100 kr. mod normalt op til 25.

Vi har tidligere skrevet om årets største kreditkortnyhed.  Dette er et meget interessant kort, som åbner store muligheder, hvis man kan udnytte de største fordele. Har man optjent 200.000 point de sidste 12 måneder, så kan man flyve på Business for prisen på en GO bonusrejse på alle SAS langdistanceruter, når man betaler med point (gælder bedste pris, ikke bedste tilgængelighed). Ved en tidligere kampagne kunne man flyve Business på alle SAS langdistanceruter for kun 48.000 point.

Du får fra 2. til 4. marts 2018 30 Ekstrapoint pr. 100 kr. ved køb i danske kroner, 40 Ekstrapoint ved køb i udenlandsk valuta og 50 Ekstrapoint ved køb af flybilletter på sas.dk.

Man får pointene automatisk og behøver ikke tilmelde sig for at få dobbeltpoint på alle sine køb i perioden – gælder også alle evt. tilknyttede PointEarner.

På forummet har vi en lang tråd om dette kreditkort, hvor man kan finde svar på de fleste spørgsmål om dette kort.

Vilkår og priser for kortet finder du her.

Dobbeltpoint gælder ikke for kontanthævninger. Vær opmærksom på, at når du handler på nettet, så godkender du, at beløbet trækkes på dit kort, mens købstransaktionen først gennemføres på et senere tidspunkt. Det er den dato, hvor den økonomiske transaktion gennemføres, der er afgørende for pointtildelingen.  Det kan derfor være en fordel at handle i en fysisk butik, hvor beløbet bliver trukket med det samme. Hvis man køber flybilletter på nettet, så bliver beløbet også trukket med det samme.

Dette er en revideret udgave af en artikel af Lars på vores søsterside insideflyer.no

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *