United Airlines med ny sikkerhedsvideo: Spiderman har fået en hovedrolle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mange flyselskaber bruger rigtig kreative værktøjer for, at få passagerene til at følge mere med i sikkerhedsvideoerne. I denne uge lancerede United Airlines en ny sikkerhedsvideo, hvor Spiderman har fået en af hovedrollerne.

Den nye video vil fra d. 1. juni blive vist ombord på United Airlines fly. I den nye film spiller superhelten en vigtig rolle. Sikkerhedsvideoen er en del af et stort kommercielt samarbejde mellem flyselskabet og Sony Pictures. Ud over at skulle fange passagerenes opmærksomhed, så skal sikkerhedsvideoen også promote den nye Spiderman film, der kommer til sommer.

 

Som et led i samarbejdet mellem United Airlines og Sony Pictures, vil der også komme et Spiderman Amenity Kit til passagere rejsende i Polaris Business Class. Derudover vil der komme eksklusive tilbud til MileagePlus-medlemmer.

Fokus på sikkerhedsrutiner

Udover sikkerhedsinstruktioner fra flyselskabets egne medarbejdere, har sikkerhedsvideoen også besøg af flere af skuespillerene fra den nye Spiderman film.

– I årtier har Spiderman vist os, hvor vigtigt det er at bruge sin magt til at gøre gode gerninger og gøre folk trygge. Vi mener, at vores største ansvar også er, at gøre vores kunder og vores besætningsmedlemmer sikre ombord på vores fly “, siger Mark Krolick, marketingschef for United Airlines.

Vi er glade for, at Spiderman og hans venner sammen med vores medarbejdere hjælper os kreativt med at fokusere på vores sikkerhed.

Spiderman Amenity kit

Fra juni vil rejsende i United Airlines Polaris Business Class modtage eksklusive Spiderman-inspirerede amenity kits. De nye amenity kits hudplejeprodukter, sokker, lommetørklæder, ørepropper og tandbørste, alt sammen i Spiderman tema. Amenity kittet indeholder alt det, man normalt finder, som er designet udelukkende til United Airlines.

Fra og med i dag, er det også muligt for MileagePlus medlemmere af benytte bonuspoint til at byde på eksklusive premiere billetter på den nye Spiderman film: Far from Home.
Denne eksklusive premiere foregår i Los Angeles den 26. Juni. 2019.

 

Billede: United AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *