US Airways siger goddag til OneWorld og farvel til Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

US Airways siger goddag til OneWorld of farvel til Star Alliance i dag den 31/3-2014. Dette betyder samtidig at det nu er blevet sværere at finde gode og lette måder at købe bonuspoint ind som konverteres til en business eller første klasses billet inden for Star Alliance. Men i stedet kan man gøre brug af det i OneWorld og få plads i flyene ved British Airways eller Cathay Pacific.

I den forbindelse har US Airways, som er kendt for de mange kampagner for køb/bytte af point eller andre måder at optjene ekstra point på, søsat en ny kampagne for at sige velkommen til OneWorld.

BF - US Airways - Oneworld Engagement

Ofte plejer disse kampagner at være lidt besværlige at komme i nærheden af grundet at de fokusere meget på det amerikanske marked. Men denne her er lige til at deltage i og kan for dem med rette rejsemøster give 25.000 US Dividend Miles på kontoen.

Kampagnen hedder:

Earn up to 25,000 bonus miles when you fly with OneWorld partners

Den går i bund og grund ud på at flyve med så mange forskelleige selskaber i OneWorld som muligt (op til 6 forskellige flyselskaber) og på den måde får man ekstra bonus miles. US Airways selv tæller ikke med. Så eneste man skal gøre at tilmelde sig fra i dag og indtil den 30. juni 2014 og så ellers flyve med op til 6 forskellige flyselskaber.

BF - US Airways - Oneworld Flyselskaberne

Optjeningen er som følger:

1 flyselskab – 0
2 flyselskaber – 500 miles
3 flyselskaber – 2.500 miles
4 flyselskaber – 5.000 miles
5 flyselskaber – 15.000 miles
6 flyselskaber – 25.000 miles

[box style=’info’] Link til OneWorld flyselskaberne [/box]

For at få pointene skal man bruge sit US Dividend Miles konto til at kreditere de miles man får fra de forskellige flyvninger med OneWorld flyselskaberne. Så vil man efter at kampagnen er slut i 30. juni 2014 få indsat de miles man har optjent ekstra.

Bonusfebers vurdering;

Vi mener at man skal kunne flyve 5 forskellige flyselskaber før det giver mening. En af grundene er at hvis man i dag bruger British Airways så vil man kunne optjene flere Avios point end man kan få ekstra miles ind på sin US Dividend Miles konto grundet optjeningsreglerne. Så for at det giver værdi skal man kunne klare de 5 forskellige flyselskaber. Kan man dette så har man i alle tilfælde en god ekstra indtjening til enten US Airways eller American Airlines som US Dividend Miles programmet vil smelte sammen med i 2015.

Dog bør man melde sig til om man i dag bruger Air Berlin som sit primære OneWorld optjeningsprogram, da det vil give lidt ekstra point alligvel om man i løbet af de næste 3 måneders tid alligevel skal ud og flyve med fx. British Airways, Iberia eller Finnair.

[box style=’info’] Tilmeld dig US Airways kampagnen her [/box]

Derfor er man en “road warrior” og har lidt eller meget medbestemmelse på sine bestillinger så er dette bestemt en god mulighed for ekstra miles til US Dividend Miles kontoen.

Hvis man nu søger et alternativ til US Airways så skal man kigge efter flyselskabet Avianca og deres Avianca Life Miles, som nu bliver det priæmere selskab hvor man vil kunne købe “billigere” miles som så kan bruges på bonusbilletter på business eller første klasse i alle Star Alliance flyselskaberne. Det har vi skrevet en grundlæggende artikel om.

[box style=’info’]

Ekstra information:

Læs om grunden til at US Airways skifter alliance her 

Eventuelle kommentarer eller spørgsmål kan stilles i vores forum her

Den hurtigste og billigeste måde til et Star Alliance Guld kort

[/box]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *