USA åbner op for at færdigvaccinerede frit kan rejse

The White House - Washington

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den nye udmelding kommer efter at indenrigsrejserne i USA efterhånden er ved at komme op mod 2019 niveauet igen. Nu ser det ud til snart at være muligt for alle færdigvaccinerede frit kan rejse uden at skulle bruge en test eller skulle i karantæne ved hjemkomsten.

Men træerne vokser ikke ind i himmelen. Det gælder forsat ikke for ikke-amerikanere der kommer fra en række lande – deriblandt Danmark.

Udover Danmark, så er det indtil videre Schengen landene, UK, Kina, Brasilien og Syd Afrika der er på listen over lande, hvor restriktionerne forsat gælder. Det er dog forventet at en åbning fra blandt andet Schengen landene og UK vil ske i løbet af sommeren, men det kræver at et større antal er blevet vaccineret.

Amerikanske CDC (Centers for Disease Control and Prevention) skriver:

Denne nye vejledning vil sikre at fuldt vaccineret personer ikke behøver at fremvise en negativ COVID-19 test for at rejse, samt at de ikke skal gå i selv-karantæne når de kommer hjem.

En negativ COVID-19 test er kun påkrævet, hvis det kræves at det land der rejses til.

Derfor gælder det forsat at stort set alle gæster, som vil til USA, skal fremvist en negativ COVID-19 for at rejse. Dertil kommer at for eksempel ESTA rejser forsat ikke er genåbnet. Dette skal som minimum ske før flertallet kan begyndes at overveje at bestille en flyrejse til USA

Vacciner kan hjælpe os med at returnere til det vi elsker ved livet. Derfor opfordrer vi alle amerikanerne til at få en vaccine, så de også får den mulighed igen.

Rochelle Walensky, direktør i CDCHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *