Velkommen til Club1 Hotels, som giver dig billigere priser på hoteller – Få et gratis medlemsskab igennem InsideFlyer!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kunne du tænke dig et medlemsskab til en klub, som giver dig adgang til at bestille hoteller til de billigste priser, og som normalt koster 815,- kroner i medlemsskab om året?

Alt du behøver at gøre for at få adgang til disse billigere priser på hoteller er at tilmelde dig Club 1 Hotels her og gøre det inden den 31. december 2017. Det er gratis og giver dig muligheden for at finde hoteller til en billigere priser end du kan finde på f.eks. Expedia.

Hvad giver denne rejse deal?

Club 1 Hotels sælger hoteller til de billigeste priser muligt. Deres priser er lig med de volumepriser som normalt sælges igennem rejsebureauer og andre selskaber som f.eks. Expedia køber ind til. Det er nomalt at disse selskaber tjener deres penge igennem en kommision i forhold til den pris du betaler.

Igennem Club 1 Hotels får du adgang til disse priser og Club 1 Hotels tjener så deres penge på det årlige medlemsskab. Derfor får du den billigste pris og det kan derfor være der du finder den billigste pris.

Du får også $25,- i rabat på din første bestilling du laver (hvis den er over i alt $250,-). Se hvordan her.

Eksempel

Vi har taget et enkelt eksempel og sammenligner priserne mellem Club 1 Hotels, køb via Booking.com eller direkte ved Rosewood Hotels.

Hotellet er det 5-stjernede Rosewood Carlyle i New York. Vi har valgt 3 nætter.

Indgangen til hotellet Rosewood Carlyle i New York.

Priserne vi fandt er følgende:

Club 1 Hotels total (inklusiv skatter og afgifter): $1,070.48

Direkte på Rosewood total (inklusiv skatter og afgifter): $1,721 – though rate does include breakfast

Booking.com total (inklusiv skatter og afgifter): $1,903.88

En vigtig ting er at være opmærksom på at det ofte ikke er muligt at modtage de fordele du normalt har når du bestiller igennem hotellets egen hjemmeside, samt at du heller ikke vil optjene bonuspoint for opholdet. Så værd opmærksom på dette når du søger efter den billigste pris.

Prisgaranti

Hvis du ikke finder den billigste rate på Club 1 Hotels, så har de en interessant Best Rate Guarantee. Den beskrives som således:

“We guarantee our members the best rates every time! While we work hard to ensure we provide the best rates, there will be instances when better rates are offered elsewhere. If you do find a better rate, refundable or non-refundable, for the same hotel and room type, we want to beat that rate by:

  • $10 per night guaranteed savings at 3-star hotels up to $100.00
  • $20 per night guaranteed savings at 4-star hotels up to $100.00
  • $25 per night guaranteed savings at 5-star hotels up to $100.00

Simply email the link to memberservices@club1hotels.com and we will confirm your booking the same day!
*Reservations within 10 days of arrival are excluded from our Best Rate Guarantee Policy”

Vind $250,- til brug for køb af hotelovernatninger i dag!

Som ekstra fordel har du i dag mulighed for at vinde en voucher på $250,- i dag (fredag). Der trækkes i vores engelske julekalender 2 vindere af en $250,- Club 1 Hotels voucher i dag. Deltag og få en ekstra julegave udover det gratis medlemsskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *