Verdens bedste restaurant i en lufthavn kåret

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 1. juli 2016 blev verdens bedste restaurant i en lufthavn kåret. Det var årets FAB Awards (Food And Beverage Awards)  som var værten og vinderen blev en restaurant i Paris Charles de Gaulle.

I løbet af de sidste år er der sket en større ændring i det restaurantudvalg, som især de europæiske lufthavne tilbyder. Vi ser, at flere og flere kendisrestauranter åbnes op i lufthavnene. I Københavns Lufthavn er det for eksempel muligt at spise gode bøffer fra MASH eller luksuspizzaer fra GORMS, London tilbyder både på restauranter af Gordon Ramsey og Jamie Oliver.

Så er du en foodie eller blot kan lide god mad på rejsen, har du nu fået en ny grund til at besøge Paris. Charles de Gaulle har igennem de sidste mange år ellers ikke været et kulnarisk centrum, men nu kan lufthavnen fremvise verdens bedste restaurant i 2016. Det burde være grund nok til et besøg.

Restauranten hedder “I Love Paris by Guy Martin” og befinder sig i terminal 2E (område L). Restauranten åbende første gang i 2015 og har som tema at afspejle Paris og det franske køkken.

Se her en video omkring restauranten:

Se flere detaljer på restaurantens Facebook side.

Læs hele pressemeddelsen her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *