Verdens største hotelkæde mister deres topchef til kræft

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Topchefen for verdens største hotelkæde Marriott Arne Sorenson er død af kræft. Han blev 62 år gammel. Dette melder selskabet ud i en pressemeddelse i tirsdag.

Allerede i 2019 meddelte Marriott at Arne Sorenson var blevet diagnoseret med kræft i bugspytkirtlen. Tidligere på måneden kom meddelelsen at Arne Sorenson ville trække sig mere tilbage for at få yderlig og omfattende behandling.

Desværre uden virkning og Arne Sorenson døde af sin kræftsygdom mandag i en alder af 62 år.

Arne var en exceptionel topchef – men endnu mere vigtigt – han var et exceptionel menneske.

J.W. Marriott, Jr.
Arne Sorenson var vellidt blandt de mange tusind medarbejdere i Marriott. Foto: Marriott

Arne Sorenson var kun den tredje CEO i Marriott koncernen. Han var også den første CEO, der ikke bar Marriott navnet, da han overtog posten i 2012. Arne Sorenson var også frontfiguren i den kæmpe overtagelse af konkurrenten Starwood Hotels & Resorts, som Marriott måtte betale 13 milliarder US dollars for.

Arne have en superb evne til at forudse hvordan branchen udviklede sig og sikrede at Marriott fik vækst. Han primære rolle var dog at være far, bror og ven. På bestyrelsens og medarbejdernes vegne sender vi vores dybeste kondolance til Arne’s kone og deres fire børn. Vi deler deres sorg og savner Arne dybt.

J.W. Marriott, Jr.
Arne Sorenson og J.W. Marriott, Jr. på Time Square i New York. Foto: Marriott

Selskabet fortæller at de vil udnævne en ny topchef inden for de næste to uger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *