Vi var til morgenmad med 38.000 Scandic gæster i sidste uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandics inviterede til morgenmadsfest og det tiltrak mere end 38.000 gæster til kædens hoteller på tværs af seks lande onsdag den 8. november. I Danmark samledes over 5.800 gæster til den 60 minutter lange fest og InsideFlyer var med.

Morgenmadsfesten var den store finale på Scandics 60-års jubilæumsfest i Norden, Tyskland og Polen. Det var ikke en almindelig morgenmad, men en morgenmadsfest med god mad, hyggelig musik, taler fra hoteldirektører, kokkestationer med spændende retter og en festlig stemning.

Scandic Spectrum Kirsten Glente Grindsted. Foto: Henrik Olsen

I alt tiltrak Scandics morgenmadsselskab over 38.000 gæster til vores hoteller. I Danmark samledes mere end 5.800 for at være en del af virksomhedens historiske dag.

Vi havde store ambitioner for vores 60-års jubilæum, og når jeg ser tilbage på, hvad vi skabte sammen på denne historiske dag, må jeg sige, at det overgik vores forventninger. En fantastisk præstation og et sandt bevis på den kultur og de evner, vi har i Scandic.

Søren Faerber, administrerende direktør for Scandic Danmark.
Der var live musik til morgensmadsfesten på Scandic Spectrum. Foto: Henrik Olsen

I løbet af den 60 minutter lange fest blev gæsterne også introduceret til hotellernes omfattende arbejde med madspild og bæredygtighed gennem hoteldirektørernes “9 O’Clock Talk”. Ved at fremvise virksomhedens indsats og fortælle om, hvordan man bekæmper madspild, var ambitionen at vise, at den bedste morgenmad også kan have fokus på bæredygtighed.

Vores morgenmad var superstjernen i vores 60-års fest. Bag denne imponerende servering stod et betydeligt antal køkken- og servicemedarbejdere, der hver dag arbejder hårdt for at give vores gæster den bedste start på dagen.

Karsten Felvang Nielsen, F&B Direktør i Scandic Danmark.

2023 markerer Scandics 60-års jubilæum som virksomhed. Det første hotel åbnede i 1963 i Laxå i Sverige under navnet Esso Motorhotell. 60 år senere er Scandic Nordens største hotelvirksomhed med 270 hoteller i seks lande og mere end 19.000 dedikerede medarbejdere.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *