Vind 5 nætter på Pullman Maldives Maamutaa – Endnu et luksusresort på Maldiverne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi forsætter vores Return To Travel kampagne sammen med Visit Maldives. Vi har i de sidste dage givet vores læsere en mulighed for at vinde et besøg på en luksusresort på Maldiverne – præmier der hver især har en værdi på over 10.000,- kroner. I dag forsætter vi med resortet Pullman Maldives Maamutaa.

Pullman Maldives Maamutaa er placeret i den sydlige del af Gaafu Alifu Atollet. Det er en 55 minutters flyvning fra lufthavnen i Male. Efter flyvningen er der en kort 15 minutters tur med speedbåd til resortet.

Pullman Maldives Maamutaa er omringet af tropisk regnskov og har 122 villaer, hvor 2 af dem er ekstra eksklusive villaer i vandet med soveværelser under vandet.

Sammen med Visit Maldives giver vi i dag mulighed for at vinde 5 nætter for 2 personer i en “Over Water Villa”. Det er inklusiv fuld pension (med udvalgte drikkevarer), samt indenrigstransfer til/fra Male Internationale lufthavn. Så det eneste du skal sørge for er et par flybilletter til Maldiverne – resten får du gratis.

Du kan deltage via dette link:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *