Washington ligner den næste destination for SAS Airbus A321LR

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har lige fået en besked om at der i bookingssystemerne nu er en Airbus A321LR på ruten mellem København og Washington. Det ser ud til at være fra sommerprogrammets start.

Sommerprogrammet starter den 27. marts 2021 og der kunne vi i dag se at der i stedet for en Airbus A330 pludselig stod en Airbus A321LR som det fly, der skulle flyve ruten.

Det er på daglige afgange at den nyeste flytype er blevet sat ind.

Dermed er der nu to destinationer som SAS ser ud til at ville bruge flytypen til. Udover Washington, så er Boston fortsat sat op til netop denne flytype.

Så vil du prøve flyet ad i starten, så skal du kigge efter billetter på disse to destinationer. Men som meget andet i tiden, så er det bestemt ikke sikkert at det ender med dette, men lige nu ser det ud til at det bliver fra sommerprogrammets start kan prøve en SAS Airbus A321LR for første gang.

Vi har også kigget på muligheden for bonusbilletter. Der er en del i SAS Go, men der er ikke mange muligheder for SAS Plus og SAS Business Class.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *