Wizz Air Abu Dhabi er klar til at gå i luften i år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det ungarske lavprisselskab Wizz Air har i starten af marts måned underskrevet en aftale om, at åbne et datterselskab i mellemøsten

Flyselskabet Wizz Air har indgået et partnerskab med Abu Dhabi Developmental Holding Company (ADDH) og det forventes at flyselskabet skal begynde deres flyvninger allerede til efteråret.

Wizz Air Abu Dhabi

Wizz Air Abu Dhabi har taget endnu et skridt i retning af en lancering, hvor en dato nu er kommet endnu tættere på. Hvis alt går efter planen, så bør flyselskabet nemlig få luft under vingerne allerede i 3. kvartal af 2020.

Flight Global rapporterer, at flyselskabet allerede har indledt forskellige procedurer for at få div. certifikater (AOC) samt licenser fra De Forenede Arabiske Emiraters General Civil Aviation Authority.

Selv om de nøjagtige ruter og destinationer for det nye flyselskab endnu ikke er afsløret, har Wizz Air udtalt, at fokus vil være på etablering af ruter til markeder, hvor Wizz Air allerede er stærkt repræsenteret.

Derfor kan vi forvente at se ruter til f.eks. Central-, Østeuropa og Vesteuropa.

Turisme i Abu Dhabi bliver større

Wizz Air Abu Dhabi er det andet lavprisselskab, der er annonceret i de seneste måneder. Etihad har nemlig også indgået et samarbejde med Air Arabia der også tilbyder lavprisflybilletter. Med Wizz Air Abu Dhabi vil dette skabe konkurrence på flere områder. Udover dette lancerer det indiske flysekslab SpiceeJet også sit eget UAE flyselskab i Ras al-Khaimah.

Turisme er en høj prioritet i Abu Dhabis vækststrategi. Betydelige investeringer ses ikke kun i vores lufthavne, men også i turistinfrastrukturen, herunder hoteller, resorts og kulturelle seværdigheder. Sidste år opnåede emiratet et rekord højt besøgstal på 11,35 millioner. En af de vigtige faktore i det rekord høje besøgstal er den forbindelse der er mellem de mange lande, som gør det let og overkommelgt for turister at besøge Abu Dhabi.

Mohamed Hassan Al Suwaidi, administrerende direktør for ADDH
Billede af Neil Dodhia fra Pixabay

Abu Dhabi har længe været et knudepunkt for langdistanceflyvninger, men med tilføjelsen af flere nye lavprisselskaber, kunne det godt tyde på, at man arbejder på at blive en destination i sig selv i fremtiden.

Kilde: Routesonline
Forsidebillede: Jaroslaw Wojcik fra PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *