Wizzair med 2 nye ruter fra København til Polen samt en til Budapest

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det ungarske lavprisselskab udvider atter engang sin tilstedeværelse i Københavns lufthavn, men denne gang på bekostning af en anden lufthavn.

Wizzair har i mange år haft ruter ud af Malmö Sturup lufthavnen. Af disse ruter finder man blandt andet de 3 ruter som selskabet vil lancere fra Københavns lufthavn ved vinterprogrammets start i slut Oktober.

Ruterne som Wizzair åbner fra København, er til henholdsvis Budapest, i Ungarn, samt Gdansk og Katowice i Polen.

Ruten til Budapest, vil blive fløjet i konkurrence med henholdsvis Norwegian og Ryanair.

Ruten mellem Gdansk og København vil blive fløjet i konkurrence med henholdsvis Ryanair og SAS, hvorimod den sidste at de kommende 3 ruter, som går til polske Katowice, vil blive fløjet uden konkurrence på ruten.

Overflytning fra Malmö

Ruterne til Budapest og Katwice ser ud til at være en direkte overflytning af ruterne fra Malmö Sturup lufthavnen og til København ved vinterprogrammets begyndelse i slut oktober 2023.

Ruten til Gdansk er en ny rute der åbnes, idet at der i Wizzairs bookingsystemer for vinteren 2023 fortsat ser ud til at figurere en rute mellem Malmö og Gdansk.

Frekvenser

Ruten til Budapest vil blive fløjet på op til daglig basis i vinterprogrammet for 2023. Ruten vil i modsætning til de 2 andre ruter, åbne allerede i starten af Oktober måned, og vil i netop Oktober blive fløjet med 2 ugentlige afgange, hvoraf der i november øges til 5 ugentlige. Det er ligeledes i November at ruten mellem Budapest og Malmö står til at blive lukket.

I december og januar vil ruten til Budapest blive fløjet på op til daglig basis, hvorimod der fra februar vil være 5 ugentlige afgange at finde på ruten.

Ruterne til Gdansk og katowice vil blive fløjet med henholdsvis 4 og 5 ugentlige afgange fra slut oktober 2023.

Priserne starter fra helt ned til 149kr pr vej på samtlige 3 ruter.

(Forsidefoto: En Airbus A320 under landing. BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *