Zleep Hotel Vejle på Havneøen er nu åbnet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vejle blev i går et hotel rigere, og det samme gælder for hotelkæden, Zleep Hotels, der i december 2020 offentliggjorde planerne om det nye hotelbyggeri på Havneøen. Et hotelbyggeri etableret efter aftale med Kirk Kapital. Med adresse på Havneøen bliver hotellet en del af et eksklusivt by- og boligområde nær Vejle Fjord med udsigt til Fjordenhus.

Foruden ovennævnte faciliteter rummer Zleep Hotel Vejle 109 værelser, fitnesslokale og tagterrasse. Med åbningen introducerer Zleep Hotels samtidig værelseskonceptet Sky View, der, som navnet indikerer, er værelser med udsigt. I hotellets stueplan drives restaurant af Enzo & C.

Jeg vil gerne takke samtlige samarbejdspartnere for deres store arbejde i forbindelse med etableringen af vores nye hotel. Jeg er enormt stolt af det produkt, vi i dag kan vise vejlenserne.

Vi har valgt at bruge den eksklusive lokation som en del af gæsteoplevelsen og har derved placeret reception og morgenmadsområde på 11. etage med udsigt over Vejle Fjord. Besøger du hotellet, er du således garanteret en flot udsigt.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels

Kombineret hotel- og lejlighedskoncept

I forlængelse af hotellet åbner i dag også det nye, eksklusive lejlighedskoncept: Kirk Stay. Et koncept som Zleep Hotels vil håndtere den daglige drift af. Property Director i Kirk Kapital, Flemming Hoff, ser frem til det fortsatte samarbejde og ønsker Zleep Hotels tillykke med åbningen:

Det nye Zleep hotel er en flot afslutning på Havneøen og et perfekt match til Kirk Stay. Sammen vil hotel og lejlighedskoncept sprænge rammerne for, hvad vi tidligere har set i Jylland – måske endda i Danmark. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde og ønsker alle stort tillykke med åbningen.

Flemming Hoff, Property Director i Kirk Kapital.

Faciliteterne på 11. etage kan benyttes af både hotel- og lejlighedsgæster samt turister.

Zleep Hotel Vejle og Kirk Stay, der har adresse på henholdsvis Havneøen 5 og 4, er opført af hovedentreprenør K. G. Hansen & Sønner i samarbejde med Arkitema Architects og OJ Rådgivende Ingeniører.

Forsidefoto: Zleep Hotels (PR) & ArkitemaHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *