Zleep Hotels og Bone’s indgår nyt samarbejde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da Bone’s i går, mandag den 18. maj atter åbner størstedelen af sine danske restauranter, indledes samtidig et nyt samarbejde med select-service hotelkæden, Zleep Hotels.

Sammen går de to aktører nemlig i luften med en nyt koncept. Et koncept henvendt de gæster der ønsker at kombinere hotelophold og restaurantbesøg.

Jeg tror, det er vigtigt at tænke kreativt og i nye baner. Nu måske mere end nogensinde før. Vores partnerskab med Bone’s sikrer nye synergier, og vi får herved mulighed for at støtte hinanden, når landet igen åbner. Jeg glæder mig meget til at få projektet søsat. Konceptet er enkelt. Alle, der booker et ’Zleep loves Bone’s-ophold’, får et gavekort til Bone’s med i opholdet.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels

Zleep Hotels og Bone’s har begge adresser i byerne København, Roskilde, Kolding, Billund, Aarhus og Aalborg, og det er da heller ingen tilfældighed at netop disse virksomheder har valgt at gå sammen:

Vi værdsætter kvalitet til en god pris, og det ved jeg, at Zleep Hotels også gør, og derfor går vi rigtig godt i spænd. At vi nu sammen kan tilbyde gæster en kombineret hotel- og restaurantløsning, gør i mine øjne gæsteoplevelsen endnu mere attraktiv.

Jan Laursen, Administrerende Direktør i Bone’s.

Samarbejdet og konceptet løber foreløbigt til og med juli.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *