Zleep Hotels starter nyt hotelprojekt i Glostrup

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Glostrup og områdets mange besøgende, om end disse gæster byen i privat- eller arbejdsregi, kan fra efteråret 2021 se frem til en ny og prisvenlig overnatningsmulighed. Zleep Hotels åbner nemlig endnu et af sine populære select-service hoteller. Denne gang et nybyggeri på Roskildevej i Glostrup vest for København.

Det bliver et klassisk Zleep Hotel. Det nye Zleep Hotel Glostrup får 133 værelser fordelt på fire etager med et stort lounge- og morgenmadsområde i stueplan. Især kædens erhvervsbesøgende, der hurtigt skal til og fra arbejde, kan drage fordel af hotellets placering ved til- og frakørslen til Motorring 3, og der vil naturligvis være gode parkeringsforhold på grunden.

Zleep Hotel Glostrup bliver en fantastisk tilføjelse til vores hoteller på Københavns vestegn, og i stil med vores øvrige nye hoteller bliver det et moderne hotel. Vi oplever en meget stor efterspørgsel i området og med så god en beliggenhed på Roskildevej, vil det være attraktivt for både erhvervsgæster og turister at overnatte her. Vi glæder os meget til at få hotellet i drift i 2021. Trods den svære tid for branchen har vi tro på fremtiden.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Også Zleep Hotels’ tyske medejer, Deutsche Hospitality, ser mange fordele i Glostrup som hotellokation:

Som lokation udgør Glostrup en vigtig milepæl i vores vækststrategi. Beliggenheden er praktisk og dermed et ideelt valg for mange rejsende. Vi glæder os til åbningen af Zleep Hotel Glostrup i 2021.

Robert Boller, Managing Director i Zleep Hotels GmbH.

Fakta om Zleep Hotel Glostrup

  • Navn og adresse: Zleep Hotel Glostrup, Roskildevej 547, 2600 Glostrup
  • Hotellet forventes at åbne i efteråret 2021
  • Hotellet får 133 værelser, en stor lounge samt morgenmadsområde
  • Hotellet får placering ved til- og frakørslen til Motorring 3, hvorfra der er 1,7 kilometer til Glostrup Station, og desuden er en ny S-togsstation påtænkt opført nær hotellet
  • Stueplan mod Roskildevej deles med Burger King
  • Bygherre på projektet er Oskar GroupHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *