1. april gav mange aprilsnarre igen i år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går var det den 1. april, og rundt om i verden bliver der lavet aprilsnarre, der får os til at trække på smilebåndet. Vi har lavet en liste over nogle af dem her plus fire rejsemål med “aprilsnar” tema

Her på InsideFlyer var vi naturligvis også med og skrev lidt om SAS og at de ædrer deres servicekoncept:

Lang liste af aprilsnarre

Vi har også samlet en længere liste af de forskellige aprilsnarre, som vi har fundet med rejsetema. Kig nærmere på den her:

https://insideflyer.dk/forums/threads/aprilsnar-2024.5438/#post-104898

Rejsemål med “aprilsnar” tema

Booking.com har skrevet lidt om fire rejsemål rundt omkring i verden med sjove navne for at give rejsende et smil på læben og måske et nyt sted at tilføje til listen over skjulte perler.

Uanset om det er superhelte, der trænger til lidt action i Batman, Tyrkiet, eller eventyrlystne rejsende, der vil opleve alt hvad Truth or Consequences i New Mexico har at byde på, så kan disse rejsemål med sjove navne give et godt grin på de rejsendes næste ferie.

BatmanTyrkiet

Superheltefans kan tage en tur til livlige Batman, en by i det sydøstlige Tyrkiet. Selvom byen er kendt for at være et industrielt centrum, er der intet, der slår charmen ved stedets navn. Før 1940’erne var det en beskeden by kaldet Iluh, men da olieindustrien begyndte at udvikle sig, blev navnet ændret til “Batman”, der på tyrkisk betyder “nedsunket”, da regionen var kendt for sine oversvømmelser. Byen skal dog ikke undervurderes. Den har en rig historisk og kulturel betydning takket være arkæologiske byer som Hasankeyf, hvor man finder huler, moskeer og gamle bygninger, der har været beboet i tusindvis af år. Udover ​​stedets rige historie er der også den utrolige natur, der omfatter den smukke Tigris-flod, der løber gennem Batman-provinsen, og som var afgørende for udviklingen af ​​gamle civilisationer som assyrerne og babylonierne.

MorónArgentina

Vest for Buenos Aires ligger Morón. På engelsk betyder byens navn en tåbelig eller dum person (“moron”), men på spansk betyder det “en stor sten eller en bakke” og refererer til områdets geografi. Denne skjulte perle er perfekt til rejsende, der gerne vil opleve en spændende argentinsk kulturby. Der er både forstæder og byliv, hvilket er ideelt for dem, der gerne vil opleve det bedste fra begge verdener: udstrakte grønne områder og parker til at finde ro når det er nødvendigt, og trendy cocktailbarer kaldet “bodegas”, hvor de rejsende kan opleve spændingen ved at være på ferie. Derudover kan de rejsende besøge den centrale plads Plaza San Martin i hjertet af Morón. Her finder man bland andet byens ikoniske katedral med en imponerende historie og arkitektur. Der er også mulighed for at udforske de nærliggende gademarkeder, der sælger imponerende kunsthåndværk, friske råvarer og lækker mad fra Argentina.

Truth or ConsequencesNew MexicoUSA

For rejsende der elsker et spontant eventyr, uanset resultatet, er Truth or Consequences det perfekte rejsemål. Denne by der ligger i det sydvestlige New Mexico, er fyldt med smukke landskaber, bjerge i baggrunden og ren skønhed. Byen fik sit specielle navn i 1950’erne og er opkaldt efter et berømt radioprogram. Stedet har en forstadsagtig atmosfære, mange varme kilder og er et yndet sted for pensionister. Det er derfor det perfekte rejsemål for rejsende der vil genoplade kræfterne, og have en pause fra hverdagens stress og jag. Det er blandt andet muligt at besøge Riverbend Hot Springs i centrum af byen, hvor man kan opleve de mineralske bade der er kendt for deres helbredende egenskaber, eller lære om stedets lokale historie på Geronimo Springs Museum. Rejsende på jagt efter eventyr kan også tage den to timer lange køretur til Albuquerque, der er kendt som “Verdens hovedstad for varmluftsballoner” takket være den årlige International Balloon Fiesta (5.-13. oktober).

Wagga WaggaAustralien

Halvvejs mellem Sydney og Melbourne, i New South Wales, ligger Australiens niende største indlandsby, Wagga Wagga. Interessant nok kommer dette steds navn fra et aboriginsk ord, der betyder “mange krager”, og som refererer til de fugle der plejede at være i området. Det er et ideelt rejsemål for naturelskere og udendørsentusiaster. Her finder du smukke landskaber og unikt dyreliv såsom det ikoniske Wagga Botanic Gardens med lokale planter og en mini zoologisk have med kænguruer, wallabier og emuer.

Foto: Couleur / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *