100 dage med gratis internet hos Qatar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways giver en times gratis internet til passagererne på fly, der har installeret GX Aviation teknologi. Tilbuddet gælder indtil 2. januar 2021.

Qatar Airways fejrer, at mere end 100 af deres moderne fly er udstyret med højhastighedsbredbånd. Derfor får selskabets passagerer gratis super-Wi-Fi om bord i perioden fra 25. september 2020 til 2. januar 2021. Passagererne kan oprette forbindelse til familie, venner og kolleger uden at betale en krone. Selskabet driver nu det største antal fly med højhastigheds bredbånd i Asien, Mellemøsten og Nordafrika.

Siden tjenesten blev lanceret i 2018 er mere end 100 fly fra Qatar Airways udstyret med højhastigheds super-Wi-Fi. Dette er baseret på den prisbelønnede GX Aviation-teknologi. Systemet bliver udbud af den globale satellitmobiloperatør Inmarsat. Passagerer på Qatar Airways fly med GX Aviation-teknologien får typisk op til en times gratis Super Wi-Fi. Hvis passageren har brug for mere tid on-line, kan det købets.

Qatar Airways

Qatar Airways fortsætter med at innovere. Vi tilbyde passagererne den femstjernet oplevelse, de kan forvente af verdens bedste flyselskab. Vi er stolte af at tilbyde højhastigheds bredbåndsinternet til alle loyale passagerer fra afgang til ankomst.

Dette viser Qatar Airways ‘ekstraordinære femstjernede service på et tidspunkt, hvor andre flyselskaber reducere deres Wi-Fi-tilbud. Dette viser også, at vores mission er at hjælpe mennesker over hele verden med at have kontakt, ikke bare at rejser. Vi ved, hvor vigtigt det har været at holde kontakt til enhver tid, hvad enten det er på jorden eller 35.000 fod i luften.

Akbar Al Baker, administrerende direktør, Qatar Airways Group

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *