11. december: Vind en lejebil i Europa for en weekend med Hertz

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag kan du vinde en lejebil for en forlænget weekend med Hertz. Det gælder for alle Hertz destinationer i Europa.

Bag dagens låge gemmer der sig en lejebil i 3 dage (forlænget weekend) fra Hertz. Den gælder i Europa. Med en lejebil fra Hertz kan du så vælge at besøge steder, hvor du normalt ikke kommer på din ferie. Det kunne være at du ville køre fra München og ind i Østrig og Slovenien eller starte i Milano og så køre rundt i det nordlige Italien og så retur igen.

Hertz er verdens største biludlejer og har mere end 11.000 filialer over hele verden. Det har i år også fejret sit 100 års jubilæum, da det blev grundlagt i 1918.

Dagens præmie er en såkaldt “Hertz 3 day weekend rental in Europe” plus 100 point i Gold Plus Rewards programmet, som er Hertz eget medlemsprogram.

Dagens sponsor:

 

Hvordan deltager du?

Du skal huske at du tilmelde dig dagens lodtrækning i vores rejsejulekalender.

Her kan du se vores sponsorer, som har været med til at gøre dette til årets bedst rejsejulekalender:

 

Vilkår for deltagelse i konkurrencen

InsideFlyer’s julekalender er fælles for vores læsere i Danmark og Norge. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de 2 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra InsideFlyer.

I løbet af konkurrenceperioden og indtil den 31. december 2018, så vil du modtage en daglig email for at minde dig om at dagens låge er åben.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din e-mailadresse og andre informationer vil ikke blive videregivet til andre end nævnt ovenstående.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt inden for de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske, tastefejl eller fejlagtige oplysninger, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Sverige og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsninger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *