20%-50% pointrabat på alle destinationer med SAS Eurobonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Black Friday er ikke helt slut endnu! SAS mener i hvert fald ikke, at vi skal ende med at have for mange ubrugte eurobonus point på vores kontoer. Derfor har de lavet en kampagne, hvor man sparer 20-50% på alle deres destinationer. 

Det eneste, der føles ligeså godt som en god deal på optjening af bonuspoint er, en god deal på at bruge dem igen. 

Hvis du allerede nu har tømt din konto for gode tilbud på Black Friday og Cyber Monday, har du altså nu en god mulighed for at komme af med nogle bonuspoint i stedet. 

Denne gang tilbyder SAS 50% point rabat til Skandinavien, 30% til Europa og 20% til USA og Asien. Det vil sige, du kan rejse inden for Danmark fra 5.000 point tur-retur, Skandinavien fra 10.000-point tur-retur, Europa fra 21.000 point-tur-retur, og Asien og USA fra 48 000-point tur-retur.

Tilbudet er gyldigt for billetter booket på SAS Go og SAS Plus. Det er dog ikke muligt at købe business class billetter med rabat. 

Du kan byde på opgradering af bonusbilletter via PlusGrade-systemet på samme måde som hvis du havde købt billetterne kontant. Dette kan gøres enten med penge eller med EuroBonus-point. I modsætning til almindelige billetter er der dog ingen ekstra point at tjene på opgraderede bonusbilletter.

Bemærk, at kampagnen først åbnes for Guld- og Diamond-medlemmer inden resten af Eurobonus medlemmerne får adgang. 

Du kan finde kampagnen og de fulde vilkår og betingelser på SAS hjemmeside.

Betingelser 

Fristen for booking er søndag 8. december 2019. Rabatten gælder kun for returflyvninger med SAS og Widerøe. Børn under 12 år får også 50% rabat på pointprisen.

Rejseperioden er fra d. 7. januar til 31. marts 2020.

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i prisen og skal derfor betales udover.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *