Austrian Airlines med ny rute fra sommeren 2017

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Star Alliance medlemmet Austrian Airlines vil fra sommeren 2017 lancere en ny rute til den amerikanske vestkyst. Selskabet åbner ruten Wien – Los Angeles fra den 10. april 2017 og vil operere denne rute 5 gange om ugen. Fra den 13. juni 2017 øges frekvensen til seks ugentlige afgange. 

Austrian Airlines tilføjer en ny langdistance-destination til ruteprogrammet i løbet af sommeren 2017. Fra og med 10. april 2017 vil en Boeing 777 afgå fra Wien, med Los Angeles – den største byen i Californien – som slutdestination.

“Efter Chicago, Newark og Miami, er L.A. nu den fjerde nye flydestination og hidtil det største spring ind i USA. Vi vil flyve til vestkysten med vores eksisterende flyflåde og er allerede meget begejstrede for dette nye eventyr” siger Austrian Airlines Chief Commercial Officer -Andreas Otto.

Metropolen Los Angeles med sine millioner af indbyggere er ikke bare interessant for punkt-til-punkt flyvninger, men specielt også for transfertrafik. Austrian Airlines forventer at godt to tredjedele af passagererne vil skifte fly i Wien.

austrian-business-class

USA satsning

I sommerprogrammet 2017 vil Austrian Airlines tilbyde op til 44 ugentlige direkte flyvninger til Nordamerika. Dette vil omfatte fem ugentlige flyvninger til Miami, seks ugentlige flyvninger til både Los Angeles og Toronto og gerne et fly hver dag til Washington og Chicago. Austrian Airlines vil fortsætte med at tilbyde tretten ugentlige afgange til New York. Imidlertid vil flytider til New York JFK blive justeret fra den 27. marts 2017. Ud af de seks ugentlige afgange til New York, vil fire af afgangene flyttes fra om morgenen til om eftermiddagen. Flytidsændringerne vil gøre det muligt for Austrian Airlines at frigøre tilstrækkelig kapacitet i den eksisterende flyflåde for at kunne tilbyde service til Los Angeles. Takket være de nye flytider, vil kunderne have fordelen af at kunne vælge mellem et morgenfly til Newark og et eftermiddagsfly til New York JFK og dermed muligheden for at rejse til New York på forskellige tidspunkter af dagen.

CT-mulighed

Som medlem af SAS Eurobonus, vil dette blive en gylden mulighed for at købe bonusbilletter med Austrian Airlines. F.eks. med afrejse fra København tidligt om morgenen og et hurtigt stop i Wien og så er man videre til LAX. Jeg har allerede undersøgt mulighederne i april 2017 og award mulighedene er gode!

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af Peter Fox på Insideflyer.no



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *