SAS er blandt de 20 sikreste flyselskaber i verden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS er rangeret blandt de 20 mest sikre flyselskaber i verden.

Airline Ratings overvåger og vurderer 425 forskellige flyselskaber – og udarbejder årlig en liste over de 20 sikreste flyselskaber. Det er denne eksklusive liste som SAS er kommet ind på.

Knut Morten Johansen, kommunikationschef i SAS, siger følgende til Nettavisen i Norge:

Det er en dejlig bekræftelse og betyder at vores sikkerhedsarbejde anerkendes. Sikkerhed er en førsteprioritet hos os, og jeg tror at SAS får stor tillid på grund af en intern sikkerhedskultur som også reflekteres ud til vores rejsende.

Airline Ratings

Det er det australske flyselskab Qantas som topper listen, noget de gør for fjerde år i træk. Airline Ratings opsummerer resten af listen i alfabetisk rekkefølge: Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, British Airways, Cathay Pacific Airways, Delta Air Lines, Etihad Airways, EVA Air, Finnair, Hawaiian Airlines, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, SAS, Singapore Airlines, Swiss, United Airlines, Virgin Atlantic og Virgin Australia.

Netstedet vurderer en række faktorer for at komme frem til listen, deriblandt ulykkesstatistik, flådens alder og tilsyn.

Ifølge Aviation Safety Network indtraf 19 flyulykker hvor tilsammen 325 mennesker døde i 2016. (NTB)

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra InsideFlyer.no Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *