Dagbog fra en Pilotstuderende – Uge 22

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så gik der en uge, og jeg fik redigeret og uploaded min video hvor jeg forklarer de checklister vi bruger.

Vi har været planlagt til undervisning hele ugen, men fordi vores instruktører også flyver for flyselskaber, blev vi aflyst både torsdag og fredag. Vi havde til gengæld nogle hårde 3 dage med meget information, især i flight planning, hvor vi hurtigt gik over hvordan man finder vej ved at bruge såkaldte airways som findes i luften. Vi blev også introduceret til hvordan man finder vej omkring nordpolen, da man ikke kan flyve efter ens kompas deroppe, da man enten flyver mod nord eller syd, afhængigt af om du flyver mod eller fra nordpolen.

I denne uge står den på endnu mere teori. Desværre er jeg ikke blevet planlagt til noget flyvning i denne uge, men så kan man jo bruge tiden på at læse teori 😉

Men som lovet er her linket til videoen hvor jeg forklarer hvordan vi bruger vores checklister og hvordan vi laver en landingsrunde. Jeg er ked af at solen drillede så meget, så det er svært at se hvad jeg gør, men jeg prøver at forklarer alt hvad jeg gør så godt jeg kan 🙂

Hvis I har nogle spørgsmål til videoen, er I velkommen til at kommentere eller skrive til mig på forummet. I er ligeledes velkommen til at spørge ind til andre ting, som I kunne tænke jer at få uddybet

Indtil næste gangHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *