Bidt af flyvning: Alexander betaler prisen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Greybird Pilot Academy har haft besøg af TV2 Østjylland, der har fulgt en af skolens pilotstuderende. TV2 har også interviewet andre personer i Aarhus Lufthavn. Resultatet ses i denne udsendelse

Vi følger en af Greybird Pilot Academys pilotstuderende, Alexander Zederkof. Denne TV2 udsendelse, der er lagt op på youtube for 2 uger siden, viser, hvordan Alexander forbereder en flyvning. Vi kommer med i luften og ser efterfølgende lidt fra de-briefingen, hvor Alexander vender flyveturen med instruktøren.

Alexander fortæller også, at uddannelsen kommer til at koste ham 700.000 kroner – og det er penge, han gerne vil betale for at blive pilot.

Du kan læse mere om uddannelsen og skolen på denne side.

Vi møder også flyvelederelev Christopher Hermann Wagner, der sidder i lufthavnens kontroltårn. Han fortæller lidt om, de opgaver, han er ved at uddanne sig til.

Duty Manager Ole Bengtsen tager os med ud på en inspektion af hegnet omkring lufthavnen. Men han har også mange opgaver i lufthavnen, som kort præsenteres i denne korte film.

Videoen på youtube slutter brat – men inden da, har du set en del af hverdagen i lufthavnen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *