Nye bookingklasser for Flying Blue award billetter i economy

KLM

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra sidste uge er der kommet to nye bookingklasser til internkontinentale Flying Blue award billetter i economy class hos Air France og KLM.

I starten af sidste år tilføjede Flying Blue allerede to nye klasser på europæiske destinationer. I følge loyalitetsprogrammet, er det blevet til en succes og derfor har de besluttet også at indføre det på langdistance rejser. I teorien betyder det at der bliver større tilgængelighed for at betale sin rejse med Flying Blue miles, men til et højere antal point.

KLM

Flying Blue giver et eksempel på en award booking til USA. En standard award koster 25.000 miles. Hvis der ikke er mere tilgængelighed på dette niveau, vil den næste kategori koste 35.000 miles. Der er nu kommet et trin ind imellem til 30.000 miles.

I højsæsonen, mellem den 12. juni og 30. august, gælder der andre satser. I stedet for 42.500 miles koster det andet niveau fremover 37.500 miles.

Mere tilgængelighed lyder som en fordel, men forhåbentlig bliver det ikke på bekostning af det laveste niveau. Det kunne i realiteten betyde en devaluering af programmet. Award billetter i economy class er normalt heller ikke den bedste måde at bruge sine miles på, med mindre kontantprisen på den pågældende afgang er meget høj. I det tilfælde er det også spørgsmålet om der overhovedet er Classic award billetter tilbage.

Vil du have god værdi for dine miles? Læs vores guide til Flying Blue programmet og hold øje med de månedlige Promo Awards rabatter.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *