3 gange EuroBonus point for køb på MasterCard

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dit EuroBonus MasterCard får ekstra stor værdi i begyndelsen af pinsen. Du får 3 gange det normale antal point på køb med kortet fra 21. til 23. maj 2021

SAS EuroBonus MasterCard har sendt en god nyhed ud til alle medlemmer med kortet. Antallet af optjente point tredobles på alle køb fra 21. til 23 maj. Det er en betingelse, at du tilmelder dig senest 12. maj. Det skal du gøre på det personlige link, du har fået i invitationen. Hvis den ikke er dukket op, så tjek, om e-mailen kan være fanget af dit spam-filter.

Den gode nyhed er også, at dine køb først kommer på kontoudtoget for juni måned. Du har altså kredit på dine kampagnekøb helt frem til 5. juli.

Her kan du bruge kortet

Du kan naturligvis bruge dit kort i fysiske butikker og ved køb på internettet. Jeg vil specielt anbefale at du bruger dit MasterCard til at:

  • Købe gavekort (også på internettet)
  • Indbetale penge på dit rejsekort
  • Sætte penge ind på din konto hos danske spil
  • Overføre penge med Mobile Pay
  • Sætte penge ind på dine konti i forskellige butikker (kan tit gøres med Mobile Pay)
  • Købe flybilletter hos SAS (det giver 60 eller 75 point pr. 100 kroner – afhængig af hvilket kort, du har).

Hvis du ønsker at få mest ud af kampagnen, skal du forsøge at flytte betalingerne til kampagnedagene. Enten ved at skubbe eller fremrykke betalingerne.

Hvad er MasterCard kampagnen værd?

Normalt har vi vurderet at EuroBonus point har en værdi på 8 – 10 ører. Lige nu, hvor det er svært at bruge point, er værdien nok lidt mindre. Og hvis du bruger pointene i EuroBonus shoppen, så er værdien omkring 3 ører. Men når verden åbner op, så må vi forvente at EuroBonus point igen bliver lige så meget værd, som før Coronaen.

I kampagnedagene får du dette antal point for hver 100 kroner du bruger på kortet:

  • Køb i danske kroner: 30 point på det almindelige kort / 45 point på premium kortet
  • Køb i udenlandsk valuta: 45 point på det almindelige kort / 60 point på premium kortet
  • Køb af flybilletter på www.sas.dk: 60 point på det almindelige kort / 75 point på premium kortet

Tidligere skønnede vi, at pointene i en sådan kampagne svarede til en rabat på 3% (ved køb i danske kroner) og 7,5% (ved køb af SAS billetter). Men det er svært at lave en generel beregning af, hvor meget du tjener på denne kampagne. Lige nu varierne pointenes værdi meget fra person til person. Derfor må du hurtig regne efter med dine egne tal.

Vi har sommertid

En lille detalje er, at køb på kortet regnes ud fra GMT (Greenwich Mean Time) og heller ikke regner med sommertid. Eller sagt med andre ord: Den gælder først for køb foretaget fra kl. 02 d. 21. maj. Så hvis du køber ind på internettet og i fysiske butikker, får du ikke de ekstra point for dine betalinger de første timer efter midnat.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *