3 med nye lande i 3LikeHome

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mobilselskabet 3 har haft stor succes med deres 3LikeHome abonnementer som tilbyder gratis opkald, SMS, MMS og data gratis i 43 lande. Fra og med i dag er yderlige tre populære rejsemål inkluderet da Australien, Canada og New Zealand netop er blevet tilføjet til servicen. 

3LikeHome er inkluderet i størstedelen af 3’s abonnementer. Med servicen er opkald til Danmark samt til lokale numre (pånær service-numre) gratis at anvende i den lange liste af lande hvor servicen bydes, Udover de tre nye destinationer inkluderer listen blandt andet USA, hele EU, Singapore og Hong Kong. Med servicen får man samtidig op til 10GB gratis data (afhængig af abonnement) som frit kan anvendes i landende, og netop derfor kan man som hyppigt rejsende se frem til en stor besparelse som 3 kunde.

screenshot-2016-11-23-20-28-56
De 43 lande hvor 3LikeHome udbydes. Kilde: 3.dk

 

Vær dog opmærksom på at servicen kun gælder for rejser op til 30 sammenhængende dage. Er man på længere rejser vil servicen derfor kun gælde den første måned og derfra skal mobiltelefonen registreres på det danske mobilnetværk før at servicen genaktiveres. Herudover kræver servicen at man har slået Data roaming “til” på sin telefon, hvilket man skal være yderst opmærksom på, hvis man rejser til et land hvor servicen ikke udbydes – ellers kan det blive en dyr affære.

Det er dog utroligt positivt at se den rivende udviklingen der er på det globale mobilmarked, hvor 3 indtil videre har et stort forspring ned til konkurrenter mht. anvendelighed i udlandet. Det bliver spændende at følge med i markedet som forhåbentligt ender med en globalt “roam-frit” marked om ganske få år.

 

Kilde: 3.dkHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *