Opdatering: Lufthansa er nu ramt af strejke indtil fredag aften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Strejken i Lufthansa udvikler sig næsten time for time i øjeblikket. Nu er strejken blevet yderlige forlænget indtil fredag aften klokken 23.59.

I går kunne vi fortælle at strejken var blevet udvidet var fra onsdag til at også inkludere torsdagen. Nu er der kommet en yderlige opdatering at strejken nu inddrager hele fredagen også. Så det betyder at over 300.000 rejsende med Lufthansa vil blive påvirket af denne igangværende strejke.

Lufthansa melder følgende:

  • All flights within Germany and Europe affected on 25 November
  • All long-haul flights on this day operating as scheduled
  • Lufthansa will finalize a special flight schedule for Friday by midday Thursday

Så her på strejkens tredjedag er der en forskel, da langruterne ikke ser ud til at være strejkeramt.

Skal du flyve med Lufthansa i denne uge – inklusiv weekenden, så anbefaler vi at du er meget proaktiv og holder dig opdateret på Lufthansa’s hjemmeside eller via dit rejsebureau. Der er stor sandsynelighed for at dit fly fra eller til Frankfurt kan være aflyst og du dermed ikke kan komme afsted selvom langruterne ikke er ramt af strejken.

Jo hurtigere du reagerer på dette, jo større er din mulighed for at blive ombooket. Da mange vil være ramt vil mange også blive ombooket og de frie sæder i de andre selskaber, som for eksempel SAS, forsvinder hurtigt.

Skal skal du torsdag eller fredag til for eksempel USA, så er et forslag at du proaktivt tog kontakt og foreslog, at du kunne blive ombooket til en direkte SAS afgang i stedet for.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *