Opdatering: Lufthansa strejke udvidet yderlige og rammer flere mennesker

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa strejken bliver nu udvidet yderlige, da fagforeningen Vereinigung Cockpit her til morgen har udmeldt at de forlænger strejken til at ramme hele torsdagen også.

Vi skrev i går at Lufthansa ville blive ramt af en strejke og 876 fly ville blive aflyst. De 51 af dem var langruteflyvninger.

Fagforeningen Vereinigung Cockpit meddelte her til morgen at de havde besluttet at udvide strejken til også at inkludere hele torsdagen også.

Lufthansa har udsendt en pressemeddelelse hvor de udtrykker deres utilfredshed:

Lufthansa og vores kunder bliver nu yderlige påført store omkostninger af Vereinigung Cockpit

Konsekvensen i dag for rejsende fra Danmark er følgende (som det ser ud lige nu):

 • Ingen flyvninger mellem Frankfurt og København gennemføres
 • 2 flyvninger mellem München og København gennemføres
 • Alle flyvninger mellem Frankfurt og Billund gennemføres

Vi anbefaler derfor at være proaktiv og kontakte Lufthansa eller ens rejsebureau med det formål at blive ombooket eller annulering af billetten. Det gælder om at være “forrest i køen” når andre muligheder skal bookes.

Afgange med de andre flyselskaber i Lufthansa Gruppen er ikke påvirket. Derfor er der normal operation med:

Det estimeres at strejken vil påvirker 100.000 rejsende i dag og i morgen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. PENSIONISTEN PENSIONISTEN siger

  Henrik OlsenLufthansa strejken bliver nu udvidet yderlige, da fagforeningen Vereinigung Cockpit her til morgen har udmeldt at de forlænger strejken til at ramme hele torsdagen også

  Uha, det huer mig ikke. Mange Skandinaviens rejsende får sikker deres routing til at gå via cph i stedet for via muc og fra. Min sk925 i morgen så ellers ud til at være wide open, æv, æv hvis den nu bliver prop fuld.

 2. alexanderln alexanderln siger

  PENSIONISTENUha, det huer mig ikke. Mange Skandinaviens rejsende får sikker deres routing til at gå via cph i stedet for via muc og fra. Min sk925 i morgen så ellers ud til at være wide open, æv, æv hvis den nu bliver prop fuld.

  Min mor er i MEX, reroutes via AMS med KL som afgår samtidig – så det er en dyr omgang for en billet i C. Så egentligt OK pånær 0 EuroBonus points! Kan man claime (Original Routing Credit) med Lufthansa/Streikhansa og anmode om at de krediterer EB-points for de flyvningerne man ikke får?!? Ellers er der nok et guldkort i fare!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *