Scandic Friends har nu to millioner medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Onsdag fejrede Scandic Friends at de har passeret to millioner medlemmer. Efter lanceringen for ni år siden blev Scandic Friends hurtigt Nordens største.

Fryd Johnsen var det heldige medlem som tog loyalitetsprogrammet over den magiske grænse. For dette blev hun premieret med Scandic Friends højeste medlemsniveau, “Top Floor by invitation”, som giver hende udvalgte fordele hele livet.

Koncernchefen i Scandic Hotels, Frank Fiskers sagde følgende:

Service er vores lidenskab og med vores loyalitetsprogram får vi chancen for at give de kunder som besøger os oftest et bedre tilbud og mere personlig service hver dag. Næste år fylder vi ti år og tager yderligere et skridt når vi lancerer et nyt program med nye fordele, øget fleksibilitet og en sømløs digital brugeroplevelse. Det føles fantastisk at have Ragnhild Fryd Johnsen og vores øvrige to millioner medlemmer med på rejsen.

Om Scandic

Scandic Hotels har 230 hoteller i Norden, Polen, Belgien og Tyskland hvor medlemmer kan rejse med fordelagtige vilkår. De to millioner medlemmer er fordelt på 36 nationaliteter. Programmet er baseret på antal hotelnætter og er delt ind i fire niveauer. Stamgæsterne får fordele som gratis aviser, point og gratis overnatninger, ligesom til flere andre tilbud.

Oprindeligt udgivet på InsideFlyer.no af Lars

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *