Titan Airways med Airbus A318 i ren business class-konfiguration

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det britiske charterselskab Titan Airways skriver på sin hjemmeside at de fra og med Juni 2017 vil tilbyde en Airbus A318 med 32 sæder i en ren business class-kabine.

Titan Airways er et britisk flyselskab som har specialiseret sig i charterflyvninger for rejsebureauer og damp-/wet-lease til andre flyselskaber. De kan også levere Go Now-løsninger på meget kort varsel når der opstår akut behov for kapacitet. Blant selskabets kunder finder vi både British Airways, Air Berlin, German Wings og SAS.

Mange af vores læsere har nok en fascination for de støre fly fra Boeing og Airbus. En A318 med bare 32 sæder og kun business class lyder dog unægteligt både eksklusivt og behageligt. Målgruppen for flyet skal være VIP-charter hvor komfort kommer foran lavest mulig pris pr. sæde. Det er med andre ord lidt sandsynligt at dette er et fly vi vil se i sortimentet ved danske rejsebureauer.

Lille, men luksuriøs

Kabinen bliver lys og moderne indrettet. Sædekonfigurationen er af typen 2+2 med en sædeafstand på hele 72 tommer. Alle sæderne kan lægges fladt ned til en 183 cm. lang seng. Du finder også de tilkoblingsmuligheder som man kan forvente at finde i en moderne business class-kabine sådan at passagerene kan bruge laptop og andre elektroniske enheder under rejsen.

This slideshow requires JavaScript.

Flytypen hævdes at have en rækkevidde på 3600 nautiske mil, noget der gør at den kan bruges på transatlantiske flyvninger. Flyets størrelse og egenskaber gør det også muligt at betjene mindre regionale lufthavne.

Titan Airways har allerede en Boeing 757-200 med ren business class-kabin i flåden.

Kilde: titan-airways.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *