Radisson i Julehumør: 15.000 bonus point for en overnatning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Få 15.000 point oven i dine sædvanlige Gold Points, når du tager blot en enkelt overnatning på et Radisson hotel inden 31 januar 2018. Det kan betale for en gratis overnatning på de billigste hoteller. Eller give et godt tilskud til et bonusophold på et dyrere hotel.

Så er der igen en ny kampagne fra Radissons loyalitets program “Club Carlson”: Tilmeld dig og få en god klat point på kontoen, blot du tager en enkelt overnatning. Kampagnen er målrettet til udvalgte medlemmer – men det skal du ikke lade dig afskrække af i første omgang.

Sov på et Radisson hotel – og få 15.000 bonus point oveni dine normale Gold Points

Her tilmelder du dig

Det forlyder, at kampagnen er målrettet til medlemmer, der ikke har overnattet på et Radisson hotel i det seneste år. Jeg har ikke fået en invitation, men tilmeldte mig alligevel på denne side. Kort tid efter fik jeg en mail med dette billede:

Så er tilmeldingen på plads

Kun for Club Carlsons medlemmer

Der er ganske få betingelser for at du kan optjene pointene (og de fleste af dem så indlysende, at de reelt ikke burde nævnes):

  • Du skal være medlem af Club Carlson (Radissons loyalitets program).
  • Du skal tilmelde dig kampagnen, for at kunne få bonussen. I betingelserne står: register for the Promotion by using the unique URL sent to you via email. Jeg har ikke fået nogen e-mail, men fundet linket på en hjemmeside. Det ser ud til, at min tilmelding gik igennem. Nu må vi se, om jeg også får point.
  • Du skal overnatte på et hotel, der deltager i loyalitetsprogrammet Club Carlson.
  • Du skal reservere værelset til en pris, der berettiger dig til at optjene Gold Points i Club Carlsons program. Det betyder i princippet, at værelset skal reserveres på Radissons hjemmeside. Og det må ikke betales med Gold Points eller være en bonusovernatning.

Bonussen gælder for en overnatning i perioden indtil 31. januar 2017.

Hvad er 15.000 point værd?

Medlemmer uden status tjener 20 Gold Points for hver USD brugt på hoteller. 15.000 point svarer derfor til optjeningen på en hotelregning på 750 USD (hvilket med den nuværende valutakurs svarer til omkring 4800 kroner). Ud fra den betragtning har pointene faktisk en god værdi. Medlemmer med sølv, guld eller concierge status optjener flere point hos Club Carlson. Derfor ser dette regnestykke noget anderledes ud for dem.

På de billigste hoteller kan du få en overnatning for 9.000 point, så med kampagnen har du allerede point nok til en nat. På Radisson hotellerne i Danmark kan du få en overnatning fra 36.000 point, her rækker de 15.000 point ikke langt. Men de vil dog give et godt bidrag til saldoen på kontoen, så de gratis overnatninger kommer hurtigere.

Overfør point til din EuroBonus konto – eller andre fly-programmer

Det er dog også muligt at overføre point fra Club Carlson til din EuroBonus konto, Air France og KLMs Flying Blue eller 22 andre programmer hos forskellige selskaber. Her vil de 15.000 point hos Club Carlson blive konverteret til 1.500 point hos flyselskabet. Det er ikke en overvældende god deal, men en sidste mulighed for at få lidt ud af pointene, hvis du ikke kan bruge dem på en overnatning.

Tilmeld dig og håb på, at pointene triller ind på din konto

Du skal under alle omstændigheder tilmelde dig, hvis du regner med at tage en overnatning på et Radisson hotel inden udgangen af januar 2018. Det tager højst et par minutter. Og forhåbentlig kommer pointene automatisk. Men der er lige en usikkerhed, om hvorvidt pointene kommer, hvis du ikke har modtaget en invitation. Derfor skal du heller ikke sætte mange penge i blød for at jagte 15.000 usikre point.

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *