3LikeHome bliver udvidet med Forenede Arabiske Emirater

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Forenede Arabiske Emirater er de seneste år blevet et populært feriested for mange danskere, men ville man koble af med en halv times Netflix på rejsen, måtte kunder hos teleselskabet 3 indtil i dag hoste op med ca. 150.000 kr. i roamingafgift.

3 fjerner som det første danske teleselskab de dyre afgifter for de syv emirater og indkluderer dem i 3LikeHome. Det sker fra i dag.

Det er en supergod nyhed 3 kom med her til morgen. Nu bliver favoritproduktet blandt frequent flyers, eller folk der bare rejser uden for Europa, endnu bedre. I alt er der nu 65 landet dækket af 3LikeHome.

Dase på stranden, ørkensafari eller 24-timers mellemlanding med shopping og sightseeing, inden turen går videre. Det er ikke uden grund, at Forenede Arabiske Emirater, der bl.a. tæller Dubai og Abu Dhabi, er blevet et yndet rejsemål for danske turister. Og fra i dag kan kunder hos teleselskabet 3 bruge data, ringe, sms’e og modtage opkald til samme priser som i Danmark, når de befinder sig i landet. 3 har nemlig udvidet 3LikeHome-konceptet, som nu dækker 65 lande, hvor selskabets kunder kan bruge mobilen som de plejer uden at bekymre sig om en ekstra regning.

I Forenede Arabiske Emirater har det for privatkunder indtil i dag kostet 22,50 kr. i minuttet at ringe hjem til Danmark, 4 kr. at sende en sms, og en megabyte har kostet 100 kr. Det svarer til, at prisen for at se en halv times Netflix i HD-kvalitet ville løbe op i svimlende 150.000 kr. Det er nu fortid med 3LikeHome, der dækker 99 % af de lande, danskerne primært rejser til.

”Vores ultimative mål er at dække hele verden med 3LikeHome, og Forenede Arabiske Emirater er et vigtigt skridt på vejen, som har været ekstremt efterspurgt. Mange tager dertil på ferie eller tilbringer en dag eller to i landet, hvis de skal rejse langt. Nu kan de nemt og hurtigt holde kontakten med venner og familie derhjemme uden at bekymre sig,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Forenede Arabiske Emirater er en føderation bestående af syv emirater; Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah, Umm Al Quwain samt Dubai og Abu Dhabi, som nok er de mest kendte blandt danske turister.

Om 3LikeHome

  • 3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande.
  • 3LikeHome dækker nu 65 lande bl.a. Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU.
  • 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder.
  • 3Business tilbyder 3LikeHome Pro, som også inkluderer opkald fra Danmark til 3LikeHome-landene samt opkald landene imellem.

Læs mere om 3LikeHome på www.3.dk/3likehome

Forsidefoto: Telefonselskabet 3Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *