3LikeHome: Mere data i hele EU inklusiv Storbritannien

3LikeHome

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Teleselskabet 3 skruer fra 12. juli ekstra op for datamængderne i EU for både privat- og erhvervskunder, der har 3LikeHome og 3LikeHome Pro inkluderet i deres abonnement. Har man fx 30 eller 50 GB – eller endda Fri Data – som en del af sit abonnement, kan man året ud bruge samme mængde data i alle EU-lande samt Norge, Island, Liechtenstein og Storbritannien.

Nu er der godt nyt til de mange danskere, der har grebet muligheden for en tur til udlandet og planlagt ferie i det europæiske sommerland. Fra mandag 12. juli og året ud fjerner 3 nemlig det normale dataloft på rejsedata i en række europæiske lande for alle privat- og erhvervskunder, der har 3LikeHome og 3LikeHome Pro inkluderet i deres abonnement. Dermed kan de benytte den fulde mængde data, der er tilgængeligt i deres abonnement, i alle EU-lande, EØS-landene Norge, Island og Liechtenstein samt Storbritannien.

Flere rejser til udlandet

Hos 3 har man den seneste tid set en kraftig stigning i antallet af 3-kunder, der bruger mobilen i udlandet, ligesom 3’s netværksdata tydeligt viser, at der er større rejseaktivitet i år end sidste år. I midten af juni målte 3 en stigning på 66 % i antallet af kunder, som brugte data i udlandet, sammenlignet med samme periode sidste år. Sverige og Tyskland er altid de mest populære destinationer og er det fortsat, men Spanien, Frankrig og Italien ligger også i top i år.

Danskerne er klar til at rejse ud i verden igen, og der er ingen tvivl om, at sommerferien for rigtig manges vedkommende skal holdes i Europa. Derfor vil vi gerne gøre vores til, at de nemt og bekymringsfrit kan bruge løs af data, især i en tid hvor det er vigtigere end nogensinde før at kunne holde sig orienteret på farten.

Jesper Bennike, direktør for 3’s privatmarked.

Endnu mere rejsedata

Med 3LikeHome kan man ringe, sms’e og surfe løs på mobilen til samme pris som derhjemme i 72 lande verden over med et dataloft på 25 GB. Det er dette loft, 3 nu fjerner fra 12. juli og resten af året for EU- og EØS-lande samt Storbritannien. Det betyder fx, at man med et Fri Tale-abonnement med 30 eller 50 GB – eller endda Fri Data – kan bruge samme mængde data i disse lande.

Fakta om 3LikeHome i verden og ekstra rejsedata i EU

  • 3LikeHome dækker nu 72 lande bl.a. Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hong Kong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU.
  • 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder.
  • 3Business tilbyder 3LikeHome Pro, som også inkluderer opkald fra Danmark til 3LikeHome-landene samt opkald landene imellem.
  • I perioden 12. juli 2021 til 31. december 2021 kan alle privat- og erhvervskunder hos 3 med 3LikeHome og 3LikeHome Pro inkluderet i deres abonnement bruge alt det data, der er inkluderet i deres abonnement, i alle EU- og EØS-lande samt Storbritannien. Øvrige vilkår, såsom fair use-grænse for Fri Data, samt regler ved permanent roaming gælder dog fortsat.
  • Det normale dataloft på 25 GB gælder fortsat i alle øvrige 3LikeHome-lande.

Forsidefoto: 3LinkeHome – Telefonselskabet 3Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *