5 tips til at sove på Economy class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Natflyvninger resulterer ofte i søvnmangel hos passagerer på Economy class, en irriterende situation, hvis man har planer dagen efter, hvilket man typisk har. Nogen vil sige at løsningen hedder, at sætte sig på på business (hvilket også klart kan anbefales) Men der findes også langt billigere løsninger.

1. Spring aftensmaden i flyet over

Lad os se det i øjnene; på en seks eller syv timers flyvning fra USA til Europa, er det et par timers god søvn tid, der går i vasken i løbet af mad/drikke serveringen. I stedet for at vente, indtil du får mad på flyet, så prøv at spise dit måltid før du går ombord. Du vil sandsynligvis ende med bedre kvalitet og til gengæld få mere søvn tid – uden at blive distraheret af at skulle tage stilling til din mad, så spise det, og efterfølgende vente på oprydning. Hvis du er på østkysten, kan du overveje at flyve lidt vest først, for at udvide den lange del af din flyvning, det giver dig mere tid til at hente noglet søvn. Det lyder vanvittigt, men jeg kender faktisk flere rejsende fra Midwest USA, som reserverer deres europæiske ture fra vestkysten = flere miles, og mere søvn.

2. Lav din egen pude

Det fungerer perfekt, hvis du har et vindues sæde og kan give en form for fred. Om vinteren, tager jeg min dunjakke og skubber den ind til en “pude”. En sort satin jakke fungerer bedst,det er rart og glat og efterlader ikke “søvn streger” i dit ansigt, når du vågner op. Puden giver også en behagelig barriere mellem dig og din sidemakker, hvis du er i midten eller på en gangplads. kan du bruge enhver form for jakke, men en dejlig plys jakke virker bedst.

3. Hvilken side er din bedste?

Den berømte læge på Amerikansk tv, Dr. Oz, præsenterede en interessant øvelse. Tryk på en af ​​dine næsebor og træk vejret ind gennem det andet. Tryk på det andet næsebor og gøre det samme. Den ene side er normalt lettere at trække vejret af, and den anden. Når du ved hvilken side, er din bedste side, så sov på den modsatte side af dit ansigt, dermed vil du have optimal vejrtrækning på flyet. For eksempel, jeg ånder bedre med mit venstre næsebor, så jeg sover på min højre side. Jeg forsøger at vælge et vindue sæde på højre side af flyet for at øge mine chancer for at få en behagelig søvn. Dette kan medvirke til at reducere (men ikke nødvendigvis eliminere) snorken.

4. Sove medicin

Problemet med recept pligtige- og endda nogle over-the-counter sovepiller er, at de fleste flyvninger ikke er lange nok til at bruge dem effektivt. Forskrifterne på sådanne lægemidler vil normalt anbefale at man skal have mindst otte timers søvn, for at pillens virkning kan nå at aftage. Hvis du er på en meget lang flyvning, kan receptpligtige sovemidler være en god idé. sørg dog for at du får alle otte timer. Det kan give problemer, hvis din flyvning kun er syv timer lang. Jeg har været vidne til, at venner kæmper for at vågne op efter at have taget disse hjælpemidler – det er ikke kønt. På kortere ture, kan du bruge melatonin eller anden form for plantestoffer til sovehjælp med mindre styrke. Jeg har venner, der bruger disse med succes.

 5. Luk lys og larm ude

Mens støjreducerende hovedtelefoner er fantastiske til at blokere støj, kan de være besværlige at transportere og endnu værre at sove med. Prøv nogle støjreducerende earplugs. Jeg har prøvet nogle lavet af Sony og de ​​fungerer godt og er nemme at medbringe. Før du køber, skal du sørge for at dem, du vælger, er specifikt støjreducerende og ikke almindelige øretelefoner. Derudover kan du bruge en øjenmaske, så du ikke bliver distraheret af ændringen af lyset i kabinenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *