Lufthansa forsætter med at reducere deres Premium Economy og Economy produkt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Allerede før corona pandamien var Lufthansa gruppen igang med at reducere deres tilbud til deres kunder i Economy klassen. Nu kommer der yderlige forringelse på langruterne.

Lufthansa har i denne uge meldt ud at de fra december måned vil stoppe med at servere gratis alkohol udover øl og vin på deres Premium Economy og Economy. Du kan forsat købe det ombord, men det er ikke længere en del af billettens pris. Dermed er det en klar forringelse og ikke noget som afspejles i billigere billetter eller forbedringer af de andre ting som er en del af billetten i dag.

Ifølge Lufthansa sker det for at tilbyde “

En bedre kundetilfredshed.

Det er delt i et memo, som er vist på blandt andet FlyerTalk:

Så med meldingen om at dette skal sikre at der er en bedre kundetilfredshed er vi meget uforstående over for. For hvad betyder det reelt for netop kunden udover at kunden får reduceret deres mulighed for valg ombord, der er inkluderet i prisen på biletten.

Dette passer ikke helt godt sammen med at Lufthansa ønsker at være et Skytrax 5-star flyselskab. Slet ikke når dette også rammer deres Premium Economy produkt, som ikke på service siden er ret meget premium.

Hvad tænker du om denne reduktion af service fra Lufthansa?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *