Rejse Deal: Tur til New York for under 2.000,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu hvor USA åbner op for rejser her i november måned, så er det ved at være tiden til igen at kigge på billige rejser til USA. Vi har fundet en tur til New York, som koster under 2.000,- kroner.

Vi forventer at vi får ganske mange fremtidige rejse deals til USA de kommende 2-3 måneder. Grunden er at når USA åbner op til november, så vil flyselskaberne begynde at indsætte fly og genåbne ruter eller øge frekvensen. Dette betyder at kapaciteten vil stige og det kan hjælpe med gode priser. Det hjælper også at Norse Atlantic Airways er på vej i luften med indtil videre 15 Boeing 787 Dreamliners og at JetBlue har startet ruter op mellem den amerikanske østkyst og London.

Med den billigste tur med Icelandair, så får du også muligheden for en dag i Reykjavik. Du ankommer om aften og skal afsted næste dag sidst på eftermiddagen.

Hvis du ikke ønsker at have en overnatning i Reykjavik, så er muligheden også der.

Der kan du for under 100,- kroner ekstra flyve med British Airways via London:

Find søgningen her.

Der er flere muligheder for datoer. Vi kan se disse billige priser i perioden fra november 2021 og frem til marts 2022.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Frank siger

  Er det lykkes jer at finde noget konkret om betingelserne for at rejse til USA? Det eneste jeg har kunnet finde er nogle løse informationer om at der bliver åbnet på et ikke nærmere defineret tidspunkt engang i November og man sandsynligvis skal være vaccineret og have taget en PCR test 48 timer før ankomst til USA. Jeg kan intet finde om hvornår rent faktisk åbner eller hvilke vacciner som er godkendte m.m.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Frank,
   Der er ikke kommet de endelige udmeldinger endnu om for eksempel dato. Eneste konkrete som har været er at de vacciner vi har i Europa vil gælde for indrejse i USA.
   Vi forventer at der kommer noget mere konkret i løbet af de næste par uger.
   Mvh InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *