50 nye Emirates Airbus A350 fly får nyt underholdningssystem til over 2 milliarder kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates investerer over 2 millarder kroner i nyt underholdningssystem, som skal forbedre oplevelsen ombord på deres kommende flåde af Airbus A350-fly, der forventes på vingerne i 2024. Det sker som et led i Emirates ambitioner om at være på forkant med udviklingen inden for underholdning og sikre kunderne den bedste flyoplevelse.

Det er næsten umuligt at forestille sig, at de små skærme i sæderne ikke altid har været der – som dengang, hvor det eneste flyveturen kunne byde på af underholdning var et tegnehæfte eller en lur. Emirates var rent faktisk det første flyselskab, som introducerede skærme til underholdning ved alle sæder – en service, der efterhånden er en selvfølgelighed. Og derfor er det tid til at tage næste skridt for et af verdens største passagerflyselskaber.

Emirates investerer derfor over 2 millarder kroner i elektronikkoncernen Thales fremtidige underholdningssystem AVANT Up.

Systemet installeres i alle Emirates kommende Airbus-A350-fly, der forventes leveret i 2024. Investeringen i det nye underholdningssystem kommer som et led i Emirates målsætning om til stadighed at forbedre kundernes oplevelse ombord og være på forkant med udviklingen. En målsætning, der har hentet flere branchepriser hjem til luftfartselskabet.

Emirates har altid betragtet underholdning som et væsentligt aspekt af flyoplevelsen, og vi var faktisk det første flyselskab, der satte personlige skærme på hvert enkelt sæde ombord for over 30 år siden. Vores investering i næste generations Thales-systemer på vores nye flåde af Airbus A350 fly vil fortsætte af samme spor, og give os det forspring, som gør os i stand til at levere endnu bedre oplevelser til vores kunder.

Adel al Redha, Emirates’ Chief Operating Officer.

Hos Thales Avionics glæder de sig til, at Emirates tager det nye underholdningssytem i brug: 

Hos Thales er vi stolte over at samarbejde med Emirates, der har ambitioner om at tilbyde de rejsende den bedste oplevelse i flyet – også inden for underholdning. Vores AVANT Up-system tilbyder Emirates’ rejsende de nyeste teknologier med kombinationer af Optiq 4K QLED HDR-skærme og næste generation af digitale tjenester, som Emirates kunder godt kan glæde sig til.

Yannick Assouad, Executive Vice-President. 

En skarpere oplevelse og forbindelse for de rejsende 

Emirates’ AVANT Up-system anvender som det første flyselskab Samsungs Optiq 4k QLED HDR-skærme med en milliard knivskarpe farver. De 5.000 kanaler, som Emirates’ rejsende nyder godt af på selskabets ice-underholdningssystem, herunder de nyeste biograffilm, live-tv,  tv-shows og musikalbums ,vil med andre ord stå mindst lige så skarpt som på fladskærmen derhjemme.

Det nye system fra Thales vil optimere billedkvaliteten på ice live tv til den maksimalt mulige i 12 kilometers højde.

Systemet tilbyder desuden to Bluetooth-forbindelser og indbygget Wi-Fi, så passagerne kan parre flere enheder, herunder deres telefoner, tablets, hovedtelefoner eller endda spilconsoller, alt mens systemet understøtter op til 60 watt USB-C til hurtigopladning af foreksempel din mobil.

Læs den fulde pressemeddelelse med de tekniske detaljer HER Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *