Hvordan får man gratis morgenmad på Hiltons hoteller hver gang?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg kiggede for nyligt på overnatningsmuligheder hos Hilton for en af mine venner. Hun har ingen status hos Hilton, så jeg måtte derfor kigge meget omhyggeligt efter muligheder, hvor morgenmad var inkluderet i prisen.

At få morgenmad inkluderet i værelsesprisen kan spare en betydelig ekstra omkostning for ens ophold – så det var derfor en prioritet ved booking.
Valget faldt på Hampton, hvilket også var det hun endte med at booke. (her er der gratis morgenmad inkluderet for alle).
Med det, tænkte jeg, at jeg ville dele min viden om de Hilton hoteller der tilbyder gratis morgenmad til alle, samt hvordan man får gratis morgenmad hos dem, som ikke tilbyder det til alle.

Gratis morgenmad for ALLE!

På disse Hilton hoteller er der gratis morgenmad for alle:
 • Canopy by Hilton
 • Embassy Suites
 • Hampton by Hilton
 • Home2 Suites
 • Homewood Suites
 • Tru
Kvaliteten varierer efter mærke og specifikt hotel, men generelt finder jeg de “gratis for alle” morgenmadsmuligheder meget fine. Hampton er for eksempel Hiltons budgetmærke, men tilbyder en meget god variation af forskellige muligheder.
Okay – to be fair. Man får ikke en gourmet smoothie og frisk fisk til morgenmad som man nogen gange gør på Conrads eller Waldorfs – men der vil altid være et godt udvalg af muligheder og endda et par halv-sunde muligheder oveni.

Sådan får du gratis Hilton morgenmad andre steder

Waldorf Astoria har tilsluttet sig Hilton ved at tilbyde gratis morgenmad til guld- og diamantmedlemmer. Som følge heraf kan man med Gold + status være sikker på at de vil have morgenmad inkluderet, dog med et par forbehold.

På Waldorf Astoria, LXR Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Curio – En samling af Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton og Tapestry Collection by Hilton kan du vælge gratis morgenmad i stedefor 1.000 gratis point. Jeg anbefaler helt sikkert at gøre dette, medmindre du er fastende. 1000 Hilton point har en værdi på omkring 3 pund – svarende til 26 danske kroner.

På Hilton Garden Inn kan du vælge gratis morgenmad i stedefor 750 gratis point.

Men jeg har ikke guld-status. Hvad så?

Med risiko for at komme med et af de mest oplagte punkter, er en mulighed her for at sikre, at man får “gratis morgenmad” inkluderet på alle værelsestyper, at anskaffe sig guld-status eller derover.

Derudover kan det også betale sig, at købe morgenmaden som en del af værelsesprisen. Du vil blive overrasket over det antal gange, folk glemmer at inkluderer det og derefter protesterer forgæves, når de bliver bedt om at betale +25 pund for det om morgenen og de bliver altså tvunget til at betale prisen på dagen.

Dog kan det faktisk blive endnu bedre. Hvis du tilmelder dig Hilton Gold Fast-track, er der nemlig mulighed for at optjene guld-status hos Hilton. Det eneste det kræver, er at du har 4 overnatninger indenfor 90 dage efter oprettelse. Husk dog at sørg for, at bestil dit ophold med morgenmad eller betal den lille smule ekstra som det koster.

 Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet på vores søsterside Insideflyer.co.uk 

Kommentarer

 1. Frank siger

  Jeg har prøvet den såkaldte morgenmad hos homewood suites nær Miami airport for lidt over 1 år siden. Den var ikke værd at sætte tænderne i. Tog isteddet ind til lufthavnen (gratis transports fra hotellet) og brugte omkring $10 på en ordentlig morgenmad.
  Homewood suites blev primært valg fordi jeg havde et tidligt morgen fly. Nærhed til lufthavnen var derfor vigtigts.

  For snart 10 år siden boede jeg i en periode på Embassy suites Parsippany i NJ Her var morgen maden fuldt på højde med et gennemsnits hotel.

  Hvis man kigger på Radisson gruppen, så har jeg prøvet Country Inn and Suites i Queens, NY. Her var morgenmaden ligeså ringe som på Homewood Suites. På Radisson (ikke Radisson Blu) i Farmington Hills nær Detroit vil jeg sige kvaliteten var midt mellem Homewood Suites og et gennemsnits hotel.

  Summa sumarum. Som i alt andet. Gratis er ikke altid værd at gå efter, og jeg synes det er lidt kedeligt at booke et hotel med gratis morgenmad for så bare at konstater at det ikke er værd at spise. Så kunne man ligeså godt have booket et bedre hotel for de samme penge uden morgenmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *